reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

Dziewczyny a ile płaciłyście za taką sesję? Ciekawa jestem ile to u mnie by kosztowało, muszę popytać!

reklama
Ja mam kolegę fotografa, i on zaproponował sesję. Tylko nie wiem czy przed facetem, jeszcze znajomym nie będę się wstydzić..
Ale pamiątka super:-)

mi kolezanka z liceum tez zaproponowala sama :-) jest fotografem, wtedy potrzebowala zdjec na swoja wystawe i do portfolio. takze ja tez mialam za free.
zreszta mam kilka kolezanek, co sie tym paraja i w ciagu liceum mialam kilka roznych sesji :-) w ogole to nawet jezdzilam na sesje we francji ;-) i mialam raz sesje do katalogu ciuchowego, tez kumpel robil. fajne doswiadczenia! uwielbiam pozowac, gdyby nie to, ze bylam za niska i nie chcialam rezygnowac z jedzenia :-D to moze bylabym jakas foto TAP MADL :-D bo mialam duzo kontaktow swego czasu. ale mowie, za niska i za 'gruba' bylam ;-)

Cocumber śliczny brzuszek :-D I całkiem duży :-) Mój rośnie niemalże z dnia na dzień. A dzidziuś szaleje już 2 dzień intensywniej :-)

Piękne brzuszki.

Muszę poprosić A.,żeby mi zrobił zdjęcie brzuszka i też Wam wrzuce, a co, a brzuszek niczego sobie.

Piękne macie brzuszki, piękne.

reklama
Brzuszki śliczne a ja rosnę w tempie ekspresowym, już w domu mam przydomek "Wielorybek"!!:-)
To najświeższe zdjęcie

P241110_18.520001.jpg

Może po wizycie USG uda mi się przedstawić moje dzieci!;-)

Do góry