reklama
lilou
Fanka BB :)
Ja mam kolegę fotografa, i on zaproponował sesję. Tylko nie wiem czy przed facetem, jeszcze znajomym nie będę się wstydzić..
Ale pamiątka super:-)
Ale pamiątka super:-)
..aenye
Mama grudniowa'06
mi kolezanka z liceum tez zaproponowala sama :-) jest fotografem, wtedy potrzebowala zdjec na swoja wystawe i do portfolio. takze ja tez mialam za free.
zreszta mam kilka kolezanek, co sie tym paraja i w ciagu liceum mialam kilka roznych sesji :-) w ogole to nawet jezdzilam na sesje we francji ;-) i mialam raz sesje do katalogu ciuchowego, tez kumpel robil. fajne doswiadczenia! uwielbiam pozowac, gdyby nie to, ze bylam za niska i nie chcialam rezygnowac z jedzenia to moze bylabym jakas foto TAP MADL bo mialam duzo kontaktow swego czasu. ale mowie, za niska i za 'gruba' bylam ;-)
zreszta mam kilka kolezanek, co sie tym paraja i w ciagu liceum mialam kilka roznych sesji :-) w ogole to nawet jezdzilam na sesje we francji ;-) i mialam raz sesje do katalogu ciuchowego, tez kumpel robil. fajne doswiadczenia! uwielbiam pozowac, gdyby nie to, ze bylam za niska i nie chcialam rezygnowac z jedzenia to moze bylabym jakas foto TAP MADL bo mialam duzo kontaktow swego czasu. ale mowie, za niska i za 'gruba' bylam ;-)
18t0dz.JPG | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
zdjęcie sprzed dwóch tygodni
zdjęcie sprzed dwóch tygodni
Bachucha
Fanka BB :)
Cucumber - piękny brzuszek :-)
reklama
Podziel się: