martolinka
Mama i nie tylko :-)
Oli jak z "Ojca chrzestnego"-pierwsze skojarzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja wrzuce foteczke z wizyty u koleżanki ))
Aza - Twój Konradek ma zabójcze spojrzenie!! Widzę, że dorwał naklejkę z danonków
A tu mój rojber je śniadanko:
Dziewczynki WSZYSTKIE DZIECI CUDOWNE!!!!!!
Dawno nic nie wrzucałam a że robię porządek w zdjęciach oto My
Tak baaardzo się kochamy codziennie
Oliś z dziadkiem
Olinka królestwo - pokój z Tv, głośniki z kina domowego już są połamane, tatuś nerwowo nie wytrzymał i wszystko pochował
Olinka nowe hobby - wchodzenie po drabinie....
ach ten tatuś :-)
Oliś na saneczkach:-)
wrzucam ale nie ma co podziwiać nie mam talentu do tego a i czasu na latanie po sklepach bo u nas to wyprawa na conajmniej 4h. Dodatków nie pokupowałam jeszcze a zresztą cokolwiek bym nie postawila kwiata, wazon, wszystko Olis "poogląda" :-(
tak na początek
Olinka pokój, raczej bawialnia bo łóżeczko stoi u nas w sypialni, dokładnie u mnie mąż spi na białej kanapie przed TV ;-) Brakuje to jeszcze mnóstwo rzeczy ale to powoli, narazie zabawek tyle ze msc na wszystko inne nie ma
Sypialnia - bez dywanu, czeka na kupno, sypialnia wstepnie miała być turkusowa ale narzutę i posciej mam zieloną (na dole pokoj był z przewagą zielonego, wiec kupiona turksowa firanka lezy w szafie i czeka na posciej turkusową i narzutę.
część pokoju dziennego, ktory sklada sie z 2 częsci, w drugiej stoiwypoczynek zołty, tapeta na scianie, niepasujący dywan, stół itd itp nie mam akurat zdjęć, ale tam nic do niczego nie pasuje a mi weny brak
Brakuje tu cos na okno, nie wiem czy to ma byc jakas roleta czy zasłona, firana, phi?????
To ja wstawie nasze wyjscie na plac zabaw i Jasiek odkurzający tą rurą potrafi bawić się pół dnia.
Marysia w odwiedzinkach u kolego Adasia - młodszy o dwa miesiące od mojej córci..;-)
Ajjj ale sliczne te dzieciaczki! Az brak slow A nie dosc ze sliczne to jeszcze lubuziaki i male komiki! Minki niesamowite ;-)
A tutaj moj kochany urwis po kapieli
Ajjj ale sliczne te dzieciaczki! Az brak slow A nie dosc ze sliczne to jeszcze lubuziaki i male komiki! Minki niesamowite ;-)
Zobacz załącznik 323654
Zobacz załącznik 323654
AZA - jaki słodziak... a jak biega buhahahaha leciał do robiącego zdjęcie czy aparatu???