reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

wrzucam ale nie ma co podziwiać :zawstydzona/y: nie mam talentu do tego a i czasu na latanie po sklepach bo u nas to wyprawa na conajmniej 4h. Dodatków nie pokupowałam jeszcze a zresztą cokolwiek bym nie postawila kwiata, wazon, wszystko Olis "poogląda" :-(
tak na początek :tak:

Olinka pokój, raczej bawialnia bo łóżeczko stoi u nas w sypialni, dokładnie u mnie mąż spi na białej kanapie przed TV ;-) Brakuje to jeszcze mnóstwo rzeczy ale to powoli, narazie zabawek tyle ze msc na wszystko inne nie ma :-D
DSC05529.jpgDSC05367.jpgDSC05371.jpgDSC05554.jpg
DSC05370.jpg
Sypialnia - bez dywanu, czeka na kupno, sypialnia wstepnie miała być turkusowa ale narzutę i posciej mam zieloną (na dole pokoj był z przewagą zielonego, wiec kupiona turksowa firanka lezy w szafie i czeka na posciej turkusową i narzutę.
DSC05353.jpgDSC05352.jpg
część pokoju dziennego, ktory sklada sie z 2 częsci, w drugiej stoiwypoczynek zołty, tapeta na scianie, niepasujący dywan, stół itd itp :-D nie mam akurat zdjęć, ale tam nic do niczego nie pasuje a mi weny brak :zawstydzona/y:
Brakuje tu cos na okno, nie wiem czy to ma byc jakas roleta czy zasłona, firana, phi?????
DSC05365.jpgDSC05360.jpgDSC05373 - Kopia.jpg

reklama
kucnia to mój gwóźdż do trumny hehehe zrobiona pare dobrych z 15 lat temu przez mojego tatę z kuchnia kaflową, szafkami drewnianymi.....szok..........bedziemy ją robić za rok dwa. Kuchnia Kinguli jest moją inspiracją.
Łazienka tez robiona kiedys wiec kafelki staromodne hehehe nic do pokazania a poza tym nie mam fotek, nic inspirującego :) do wymiany jeszcze w tym zyciu ;p

Ula super!!!
Sypialnia najładniejsza :)), obraz boski
meczace te skosy do umeblowania co? a jak z funkcjonalnoscia w takim pokoju ze skosem

Ulenka bardzo ladnie urzadzone mieszkanko, bardzo mi sie podoba ;)
najbardziej to mi sie te skosy podobaja, zawsze tak chcialam mieszkac;)
a w sypialni ladna zaslonka;D
pokojek Olinka tez sliczny, tez wrzuce fotki pokoju Kubusia jak je zrobie:p tzn juz mam ale pokoik sie troche zmienil:)

Ula - jak Ty młodo wyglądasz kobieto. a synuś uroczy.. skosy super, pokój Olinka bossski, jak widzę zabawek jak w sklepie zabawkowym :-D

dzięki dziewczynki. Te skosy są super ale w funkcjonowaniu są nie za dobre. Na pół pokoju mogę normalnie wejsc w szerz dalej na schylająco się, parę razy już jak nosilam Olinka puknęłam jego główką o sufit bo skosy są bardzo nisko. Najniżej Oli jeszcze się mieści ale niedługo podrosnie i też nie wejdzie bez schylonej głowki :) W sypialni Oli na łóżku naszym uderza głowką jak jest najblizej sciany, ale on czasami specjalnie sie wali... ;/ Tak wiec skosy są fajne ale mnie juz męczą bo cały czas sie czuję jakbym miala sufit na głowie :) W pokoju dziennym w drugiej częśći na szczęście ich nie mamy bo tego juz byłoby za duzo. No i we wszystkich skosach mąż powstawiał okna dachowe wiec swiatło wpada. Dla OLinka ten pokoj bedzie za mały kiedys ale jeszcze mamy na całej długosci i szerokosci domu taki jakby strych, Hubert sie smieje ze tam zrobimy pookoj Olinka :)

a co do wyglądu i wieku hehehe mowilam ze tak wyglądam :) i dlatego wyobrazcie sobie jak wyglądalam majac 20 lat i jakie bylo moje podejscie do zycia :)

zabawki w pokoju Olinka ech....a chcialoby sie ciagle cos nowego kupować. Nie wiem czy nie wyniesc polowę i podmieniac mu raz na jakis czas :)

dziękuję dziewczynki :)

EDIT....DZIEWCZYNKI APROPO ZABAWEK, WLASNIE SPOJRZALAM NA ZDJĘCIA KTORE WRZUCILAM, HEHEHE TO SĄ ZDJĘCIA JAK SIE DOPIERO SPROWADZILISMY, ZABAWEK JESZCZE NIE PRZYNIESLISMY OD RODZICÓW. TERAZ JEST ICH DRUGIE TYLE. WRZUCĘ FOTKĘ PÓŹNIEJ JAKI MAMY PORZĄDECZEK...

Ostatnia edycja:
reklama
Naszego pokoju z zabawkami nie widziałaś:-DWasz to pikuś:tak:

A co wygląd ma do podejścia do życia? Mnie się do tej pory o dowód pytają jak piwo dla męża kupuję:-Da 26 w tym roku...A moja mama wygląda jak moja siostra, często nas za nie biorą. Także młody wygląd mam po niej.

A co do wieku to wczoraj Marta Ci mówiłam że A w tym roku 31, a on będzie miał 32:-D rok mi gdzieś uciekł;-)

Do góry