reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Marcel już chodzi sam???

no to ja pokażę moją córeczkę w ulubionej zabawce (tyle radości jej sprawia ten skoczek,przez 10min potrafi skakac i się cieszyć w głos) wrzesień 10 miesięcy 023.jpg

reklama
Marcel już chodzi sam???

no to ja pokażę moją córeczkę w ulubionej zabawce (tyle radości jej sprawia ten skoczek,przez 10min potrafi skakac i się cieszyć w głos)Zobacz załącznik 285822

Sawi jeszcze nie :-) Stoi juz pewnie, kuca, asekuruje sie i chwyta rownowage, jak go zostawie samego to próbuje ale wyglada to jakby mial nogi z betonu wiec najczesciej szuka podparcia, czasami zrobi jakis tam kroczek jesli bardzo chce :cool: ale to zdecydowanie jeszcze nie to :-D

nasz rodzinny wypad w miasto warszawa:-)
świetny jest ten twój synuś:-)
Marcel już chodzi sam???

no to ja pokażę moją córeczkę w ulubionej zabawce (tyle radości jej sprawia ten skoczek,przez 10min potrafi skakac i się cieszyć w głos)

laseczka ci rośnie:-)

To i ja sie pochwale Marcelem. Zdjęcia z dzisiejszego wypadu do parku. Co prawda foty robione komórką na słońcu=kiepska jakość ale cuś tam widac :):)

1. Kangur musiał być - punkt karuzelowy zaliczony:

2. Nauka chodzenia - wmurowało go, nie wie co zrobić - pełne skupienie hehehehe
pięknie stoi :-)

reklama
Do góry