reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

zdjęcia z soboty i niedzieli
ach..jak pachną

dobry patyczek

a te z sierpnia są

prawda że jestem przystojniaczek? :)

chrzciny 4 lipiec

moje dzieciaczki Mateusz, Iza i oczywiście Mikołaj (a mała dziewczynka to siostry córka)

ja z córką i synkiem

reklama
ach..jak pachną

dobry patyczek

a te z sierpnia są

chrzciny 4 lipiec

moje dzieciaczki Mateusz, Iza i oczywiście Mikołaj (a mała dziewczynka to siostry córka)

ja z córką i synkiem

malgosia super synek:) i witamy wsrod nas kolejna mame z doswiadczeniem!:)

A to moj Lolek w PL na spacerku
Zobacz załącznik 285337

A tutaj przymierza ciuchy przed haloween hahah ;-)
Zobacz załącznik 285338
no nietoperek boski :D my mało oryginalnie dyńle mamy :/ a Kub aupiera sie ubrać kostium duszka z zeszłego roku tylko ciutek przymalusi i wyglada jak pokurczony plemniczek :d

ach..jak pachną

dobry patyczek

a te z sierpnia są

chrzciny 4 lipiec

ja z córką i synkiem
no przystojniacezk, przystojniaczek i rodzinka sliczna w komplecie

no nietoperek boski :D my mało oryginalnie dyńle mamy :/ a Kub aupiera sie ubrać kostium duszka z zeszłego roku tylko ciutek przymalusi i wyglada jak pokurczony plemniczek :d

Kilolek jak walniesz hasło czasami to normalnie sikam po nogach hahahahah a stroj kupilam uzywany za funciaka w ciuchbudzie, tylko dlatego oryginalnie... na haloween przebiore go pewnie za dynie hahah... albo obwine go w papier toaletowy i bedzie mumia co by taniej wyszlo :-D

Zapraszam do wklejani foteczek:-)

żeby nie być gołoslowna to i ja cosik od razu zamieszczę :-)

super chłopaki a owłosione głowy mają niesamowicie aż im zazdroszczę :-):-):-)

dołeczki są świetne :)
mój za to ostatnio lubi sobie tak siedzieć a to nasz nowy nabytek zabawkowy ;)

ale sobie słodziak Kubuś miejsce do siedzenia znalazł o po prostu się w chowanego chce bawić :-) a chuśtawka pierwsza klasa :-)

na specjalne zyczenie dziunki :-)

oooo jaaaaaaaaaa Katerenki Amelka jest słodka i taka "dorosła"

A to moj Lolek w PL na spacerku

A tutaj przymierza ciuchy przed haloween hahah ;-)

super foteczki "maczo" powala mnie na kolana :-)

ach..jak pachną
dobry patyczek
chrzciny 4 lipiec
ja z córką i synkiem

super chłopak z Twojego synka :-) zresztą cała rodzinka pięknie się prezentuje a mały do chrztu był ubrany po prostu obłędnie :-)

To i ja sie pochwale Marcelem. Zdjęcia z dzisiejszego wypadu do parku. Co prawda foty robione komórką na słońcu=kiepska jakość ale cuś tam widac :):)

1. Kangur musiał być - punkt karuzelowy zaliczony:

2. Nauka chodzenia - wmurowało go, nie wie co zrobić - pełne skupienie hehehehe

reklama
Do góry