reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
kilolku pierwsze wychodziły mi krzywe, tzn. te wstążki nie układały się tak ładnie jedna za drugą tylko w cały świat :-)bardziej szyszkę przypominało to niż bombkę :-D ale chyba trzecia szła już ok, a kolejne to już nawet sama byłam z nich dumna!

o mamo to ja hurtowo musze je kupic nim mi zaczna wychodzic :-D a powiedz, zaprasowywalas te wstążki w rożki przed upięciem?

nie zaprasowywałam. miałam jakiś taki fajny materiał, który dość dobrze się zawijał, no i przypinałam szpilkami do tej kuli. oczywiście na początku te bombki wyglądały tak, że te szpilki było widać dlatego proponuję kupić jakieś takie ozdobne szpileczki :-D

Gawit bombki rewelacja, przepiękne.:tak:

KILOLEK aleście narobili tych pierniczków, no i smaka oczywiście:-p:tak:, a diabelel superaśny.

MAXWELL śliczne siostrzyczki, a Marysia okrąglutka jak pączuszek. A no i przestrzeń w mieszkaniu masz niezła- zazdroszczę- super.

reklama
Gawit juz wczoraj widziałąm bombeczki :-) cudeńka:-) lepsze niż kupiony drogi prezent :-)
Kilolku ja nawet swoich pierniczków nie pokażę bo smiech na sali Twoje są jak z bajki :-)

Do góry