reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

pierniczkowanie
PC010049.jpgPC010051.jpg
i efekt końcowy
PC020059.jpgPC010056.jpgPC010058.jpg
nowa pasja Michalka - piaskolina
PC020061.jpg
nasz diabełek
PC020063.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
dziunka super Anioł!

maxwell Marysia wygląda na bardzo wesołe , pogodne dziecko :-)fajna dziewczynka i faktycznie Martusia do niej bardzo podobna!

kilolek po 1. to zazdroszczę przestrzeni w kuchni, bo u mnie obecnie to klitka 2x2 :-( po 2. super te pierniczki! pewnie chłopaki mieli mnóstwo frajdy i radochy :-) a za rok dołączy do nich Zuzia to już w ogóle będzie kosmos :-)

to jeszcze wpadłam sie pochwalić bombkami zrobionymi na loterię fantową do przedszkola :-) chociaż ta na stojaczku zostaje u nas w domu ;-)DSC03378_1024x681.jpgDSC03379_1024x681.jpgDSC03380_1024x681.jpgDSC03381_1024x681.jpg

reklama
gawit przepiękne!!!
a wiesz ja też dzisiaj pomyślałam, ze można bylo różnych bombek narobic np na szydełku i sprzedać ale za późno o tym pomyślałam. Zanim narobię to mnie święta zastaną :-D Kupiłam materiały na taką wstążkową ale nie wiem czy będę umiała zrobić. Trudne?

Do góry