reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Martolinka super, pieknie wygladasz:tak::-)
moja kuzynka tez cala ciaze miala bardzo nisko brzuszek, mowili jej wszyscy ze dziecko na pewno urodzi się przed terminem a przenosiła dwa tygodnie prawie ;) Ale wcale mi sie nie wydaje, zebys miala jakos specjalnie nisko brzuszek albo slepa jestem:-D

Ja też zwróciłam uwagę na brzuch że nisko. Moja siostra jak ostatnio u mnie była tez miała nisko...a wczęsniej wysoko:szok:
Marta Antek nie zrzuca Ci książek?

030.jpg
Antoniusz też chciał zdjęcie :)

U nas też dostęp do wszystkiego i nie ma zwalania:tak: miała etap że książki brała i oglądała ale przeszło. Jedyne co przed nią chowałam i chowam do tej pory to ostre narzędzia itp. Chociaż coraz częściej nożyczki leżą na wierzchu a Asia nie tyka bo wie że nie wolno.

reklama
Do góry