reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Dziunka, śliczna jesteś;-)

Taaa:-D codziennie mamie wypominam że mogła się z tatą bardziej postarać:rofl2:

Asia,Julia zadowolone z prezentów?

Tak, bardzo:tak: codziennie się bawią nowymi sprzętami:tak:
Najgorsze jest to że Julia ma urodziny 19 stycznia i nikt nie wie co jej kupić:szok: od nas dostanie w końcu to psp, ale to taki prezent wspólny z jej tatą więc chciałabym też dać coś tylko ode mnie, A i Asi. I nie mam pojęcia co:confused2:

Tak rączki i pulasie ma ale brzuszek i nóżki już nie są takie. Na naszej wadze też wychodzi 13,2 az poszłam zważyć, bo te pielęgniarki u nas to niezbyt kompetentne.

ja tez sie zastanawialam ile Jas waży to taki pulpecik, ale oczywiscie na plus wygląda na zdjęciach. 13 to i mój Oli waży a golaska, 13,300 w lekkim ubranku a Oli to szczuplutki taki jakis, tzn dla mnie nie za chudy ale szczupły. Jas i polisie i rączki okrąglutkie ma.

ale wiecie co...to sie chyba nie ma wagą te puplasne częsci ciala. Kiedys widzialam dziewczynkę w wieku podobnym do Olinka byla mega puplasna a duzo mniej wazyla niż Oli. W zyciu bym nie powiedziala.

Zależy np jeszcze od budowy kośćca itd. Właśnie ten kuzyn Asi jest od niej wyższy o głowę a chudzielec że o matko i waży 13 kg. Wczoraj go trzymałam na ręku jakieś 20 minut, leciutki.

Po Jasiu absolutnie tego nie widać...no ale jak mówisz, brzusio i nóżki też mają znaczenie;-)

to prawda czasem wygląd myli co do wagi :D u nas na święta kuzyn D. chciał podnieść Marcela i bierze sie do niego jak do piórka a później jeeeeeeeeeeeeeeeezu ile On Wazy ja go biore na lajciku mysle dzieciak z 10 kg ma a tu taki kloc :D A młody wazy +/- 14.6 kg

Ale zapomniałam napisać ze super sie dzieciaki bawia a Jasio niezły przystojniacha :) Marcelowi jakby ktos powiedział by zatańczył to nie ma bata. On nie umie :D - tak odpowie i tyle ;] To ma po tatusiu hahhaa

reklama
Do góry