reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Gosiulek my teraz zaczęliśmy stosować drogą maść i zobaczymy jakie będą rezultaty. Zauważylismy , że blizna na rączce zmiekła a na twarzy blizny po szwach bardziej sie rozeszły. Maść kosztuje za 15 ml 150 zł ale ja moge tyle dać jeśli będą efekty. Zrobię mu jutro fote i powiecie jak widzicie bo ja już sama nie wiem...

Pathanka auto pierwsza klasa, Konrad byłby z takiego przeszczęśliwy :))))

Maxwell wow jaki fajny wielki brzuchol... oj, już niedługo :))) Marysia oczywiście z ulubionym rosołkiem hehe...

MAXWEEL no tata widać, że poczuł się jak dziecko. Marysia to prawdziwy smakosz :-) A Ty i brzusio po prostu bomba !!!

DZIUNKA nerwica dlatego, że po dworze to może sobie jeździć ile chce, ale w domu obija wszystkie ściany, bo nie ma jeszcze koordynacji, a to cudo dość ciężkie, więc rzadko ma przejażdzkę po dworze.

Marcel głupie miny zrobił ale pochwalimy się dzisiejsza twórczością. Wydaje sie ze z obrazka pieskowego jest bardziej dumny ale znów drzewko jest dziełem marcela. Sam kleił i wybierał, ja tylko troszke pomagałam temu nadać kształt. Więcej nie zdąrzyliśmy zrobić bo już głód nam doskwierał :tak:;-)
drzewo.jpg IMG_3662.jpg

reklama
Do góry