reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Na poprawę humoru:
P1040004 [DVD (PAL)].jpg
Nowy sposób jedzenia:-:)
P1040014 [DVD (PAL)].jpg
Tak mi się wspomniało, oglądając Agrafkową Alutkę:
Zdjęcie0156 [DVD (PAL)].jpg
Mikołajka z kuzyneczką:
IMG_0699 [DVD (PAL)].jpg
I znowu ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):
Zobacz załącznik 396559

Maxwell wyglądasz super!!! Z Marysi jaki superowy klaun :))) Frytasy w KFC najlepsze hehe...

A to mój stwór po akcji z kremem Nivea

Załączniki

• DSC_0559.jpg
    DSC_0559.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 54
Hahahahha Marysia i Konrad świetni są :D Przeurocze te nasze dzieciaczki. A tu Marcel walczy z dzisiejszym obiadem.............Rybka + ziemniaczano-brokułowe puree. był tak głodny że zniknęło zanim sie obróciłam :D IMG_3457.jpg

Aza, Konrad widzę ma niezłe królestwo w wannie:-)!!A powiem Ci, że już prawie tej blizny nie znać - w każdym razie na tym zdjęciu..
Mama, Marcelek ma bombową tą minkę:tak:!!puzzle biedronkowe u nas też królują - z tym, że mała ma takie ze zwierzaczkami z dżungli:tak:

maxwell wyglądasz super:tak: ale Ci ładnie z tym brzuszkiem:-)
mogę spytać ile przytyłaś?? Nie chcesz nie odpowiadaj ale odkąd wklejasz zdjęcia z ciąży to wyglądasz tak samo tylko brzuszek większy:tak:;-) chyba 2 kg, co nie?:)
Marysia -super jak zawsze:-)

AZA pięknie się Konradek załawił:tak: nie ma jak kremy. Tak blizny już prawie nie ma:-)

Mama ale wcina słodko ;)
Kurcze my krzesełko do karmienia musimy juz chyba schowac, Kubus nie chce w nim siedzieć:no: tylko przy stole jak my, wczoraj ciagnal z lozeczka za sobą poduszkę jak powiedziała, mu, ze idziemy na obiad, nie wiedziałam o co mu chodzi, jak kazałam mu zostawić to się złościł a cwaniak wziął sobie pod dupkę na krzesło:-D

reklama
Mama ale Marcelek ma spust :))) Super, dobrze jak wcina bez problemów :))))

Co do Konrada blizny to tez widzę, że jest postęp. Ludzie jak go widzą juą nie pytają się czy go pies pogryzł tylko gdzie się podrapał :))) Oczywiście smarowanko 2 razy dziennie :))

Do góry