reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Dzieki laski za mile slowa. Faktycznie Marcel to wiercipięta i jest niewiele sytuacji kiedy usiedzi na tylku nie przebierajac nogami ani nie kręcąc się. W zasadzie tak jest tylko w samochodzie i w wózku - ale tez niedługo. Co ja sie nakombinuje zeby on zjadł obiad to głowa mała. I nie chodzi mi o niejedzenie, bo on je - tylko ze nie ma czasu ;/ Wiecznie gdzies biega, wyłazi z fotelika itp itd.

Przyuczenie do roli taty.......bardzo sie synkowi podobało i nie chciał opuszczać lali. Mexyk był jak przyszedł czas iść do domu.....
Zdjęcie0274.jpg Zdjęcie0275.jpg Zdjęcie0277.jpg

reklama
Maxwell - oj kochana nie kracz, nie kracz. Ja nie mam w sumie nic przeciwko ale mój by sie załamał :D Wystarczy mu jeden szatanek.

Martolinka -a żebys wiedziała ze przejęty był. co chwila sprawdzał czy lala nie płacze, czy chce jesc itp :D

Do góry