reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Polaa - to leki zapewne jeszcze działały.. Gonia dopiero w piątek miała normalny wzrok i wyraz twarzy po 2-3 godzinach od przywozu do naszego pokoju.

reklama
To co tygryski lubią najbardziej...........

Farmer:
Zdjęcie0272.jpg Schowek01.jpg

Taką bryke kiedyś sobie kupię:
Zdjęcie0264.jpg Zdjęcie0263.jpg

Farmer:
Zobacz załącznik 394406 Zobacz załącznik 394407

Zobacz załącznik 394408 Zobacz załącznik 394409

Haha, super :-) prawdziwy facet ;-)

Super foteczki, dziewczyny jak zawsze ekstra :-)

reklama
Aza, super fotki!!Pewnie się powtórzę, ale co tam - niezła z Ciebie laseczka!!I masz extra bluzkę:-) A zdjęcie Konradka nr 6 bomba!!!To był okrzyk radości?:-)
Mama, czyli sałatki owocowe, to danie pokazowe Marcelka?:-)
Marysia na koniu:-D
Zobacz załącznik 393742
Zabawy z piłką - to z piłką w buzi, to nie mam pojęcia, skąd się jej wziął ten pomysł..
Zobacz załącznik 393743Zobacz załącznik 393744
A tu Marycha wystraszona, bo blisko krasnala:-D
Zobacz załącznik 393745

piąkna z Was rodzinka :-) a Ty wyglądasz ślicznie,brzuszka nie widać akurat ale my wiemy że tam dzidziulek jest już sporawy :)

Grubcio Pupcio wymiata :-D Dziunka Asia jest naprawdę duuuża :szok::-) pączuszek taki

dziunka tak, uśmiech ma super;-)

a to Kuba w szpitalu

Jestem pod wrażeniem jak on pięknie zjada kanapkę :-)

Farmer:
Zobacz załącznik 394406 Zobacz załącznik 394407

Zobacz załącznik 394408 Zobacz załącznik 394409

już nie wiem jak napisać że on jest przecudaśny :) fajoski i przesłodziachny :)

Ana mnie zastanawia jak onew to zrobiły że na ostatniej fotce stoja razem i pozują ...to jest niemożliwe fotomontaż jakiś :-D

Wszystkie Dzieciaczki są BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nasze NAjukochańsze i NAjpiękniejsze :-)

Do góry