reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
maxwell, pathanka nie wiem ile teraz ma dokladnie ale kolo 100cm:tak:
Dlugi jest, nie ma co :) ale to zdjecie tez tak dziwnie Go pokazało:-D nozki ma dlugie ale na fotce wyszly jeszcze dluzsze :) jak bylismy wlasnie na wczasach to byla kobieta z synkiem, ktory skonczyl 2 w lutym 2 latka a byl Kubie do szyji i sie zaczela marwic, ze niski jak sie dowiedziala ile Kuba ma ale ja uswiadomilam, ze to Kuba wysoki a nie jej syn niski:-D

Maxwell rewelacyjnie wyglądasz!!!! Jejciu, już 8 miesiąc... Marysia widze z prezentu zadowolona :)))

Polaa świetny wyjazd. Na pewno Kubuś miała radoche. Mojemu mężowi pokazywałam jaki Kubuś już duży to w szoku był bo mój to jeszcze ciuchy na 86 nosi hehe...

Wrzuce Wam kilka zdjątek ze wczorajszego spacerku po parku:

Załączniki

• DSC_0467.jpg
    DSC_0467.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_0486.jpg
    DSC_0486.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_0505.jpg
    DSC_0505.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_0523.jpg
    DSC_0523.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0528.jpg
    DSC_0528.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0532.jpg
    DSC_0532.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0537.jpg
    DSC_0537.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 53
super foty :D Kuba długaśny wymiata a Konrad jak pije..........zdjecie pod tytułem. prosze nie fotografować, chwila przerwy :D a tu foto Marcela prezentujące czym zajmuje sie moje dziecko od piątku:
IMG_3404.jpg
po całej chałupie walają sie te kulki.

Aza, super fotki!!Pewnie się powtórzę, ale co tam - niezła z Ciebie laseczka!!I masz extra bluzkę:-) A zdjęcie Konradka nr 6 bomba!!!To był okrzyk radości?:-)
Mama, czyli sałatki owocowe, to danie pokazowe Marcelka?:-)
Marysia na koniu:-D
P1030978 [DVD (PAL)].jpg
Zabawy z piłką - to z piłką w buzi, to nie mam pojęcia, skąd się jej wziął ten pomysł..
P1030982 [DVD (PAL)].jpgP1030983 [DVD (PAL)].jpg
A tu Marycha wystraszona, bo blisko krasnala:-D
P1030994 [DVD (PAL)].jpg

Mama no rewelacyjna zabawa, a to skupienie hehe...

Maxwell fajnego macie konia :))) Mój tez balony nosi w buzi więc podobne im pomysły przychodzą do głowy. Co do okrzyku radości to on tak cały czas krzyczy i połowe zdjęć ma z otwarta buzią ;))) I dzięki za laske hehe... wciąż 8 kg nadwagi po ciąży ale co tam...

Maxwell rewelacyjnie wyglądasz!!!! Jejciu, już 8 miesiąc... Marysia widze z prezentu zadowolona :)))

Polaa świetny wyjazd. Na pewno Kubuś miała radoche. Mojemu mężowi pokazywałam jaki Kubuś już duży to w szoku był bo mój to jeszcze ciuchy na 86 nosi hehe...

Wrzuce Wam kilka zdjątek ze wczorajszego spacerku po parku:

Super foty :-)

super foty :D Kuba długaśny wymiata a Konrad jak pije..........zdjecie pod tytułem. prosze nie fotografować, chwila przerwy :D a tu foto Marcela prezentujące czym zajmuje sie moje dziecko od piątku:
Zobacz załącznik 393741
po całej chałupie walają sie te kulki.

Ale kucharz!

Aza, super fotki!!Pewnie się powtórzę, ale co tam - niezła z Ciebie laseczka!!I masz extra bluzkę:-) A zdjęcie Konradka nr 6 bomba!!!To był okrzyk radości?:-)
Mama, czyli sałatki owocowe, to danie pokazowe Marcelka?:-)
Marysia na koniu:-D
Zobacz załącznik 393742
Zabawy z piłką - to z piłką w buzi, to nie mam pojęcia, skąd się jej wziął ten pomysł..
Zobacz załącznik 393743Zobacz załącznik 393744
A tu Marycha wystraszona, bo blisko krasnala:-D
Zobacz załącznik 393745

Mamuśka a gdzie Ty masz na ostatniej focie brzuszek...???
Marysia ma śliczne kiteczki :-)

reklama
Do góry