reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Dziunka przeciez jak pada deszcz to też jest woda na balkonie. Każdy balkon ma odpływy...

Gosiulek masz super pracusia a ogród to Wasz?

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane dzięki za komplementy :)
Dziunka pamiętałam że Julcia jest piękna, ale teraz już powala na kolana. A Asia rzeczywiście pulpecik, ale za to jaki słodziutki!! Ale ciesz się, bo na mojej wypasionej Misi leginsy nawet wiszą. Jedne jedyne znalazłyśmy, które przylegają, ale może dlatego że rozmiar mniejsze :D hahaha.
Aza wypas śniadanko w basenie
Mary Sonia jaka już śliczna pannica! I cudna sukienusia :)
Gosiulek ale przystojniacha!! Nawet dwóch ;)

Aza nasz od 1,5 roku.Nie jest duży ale zawsze troszkę zieleni i jest gdzie wyjść:-)Wczesniej mieszkałam w bloku więc nawet nie ma porównania.

to i ja wrzucam
pracowałem aj pracowałem
Zobacz załącznik 370743
a potem jadłem bo się tak spracowałem:))
Zobacz załącznik 370744
ach jaki ja byłem głodny :)
Zobacz załącznik 370746a tu z tatusiem odpoczywamy :-D

Śliczny chłopiec:tak:SUper fota z kosiarką:tak: Ta kosiara to ulubiona zabawka Asi i Miłosza.

Dziunka przeciez jak pada deszcz to też jest woda na balkonie. Każdy balkon ma odpływy...

Kurcze mój zabudowany od dołu do góry i odpływów na bank nie ma:baffled: jak mnie zaleje i się utopię to nawet nikt się nie skuma:-D

ha ha ha Dziunka dobre z tym utopieniem:-D
Kosiara to dzisiejszy nabytek.W ogródku kosił, w domu kosił i tacie też kazał kosić..Dobrze że mnie nie zaprzęgną do tej kosiary:-D

gosiulek u nas kosiara była hitem przez pierwsze 2-3 tygodnie , teraz już rzadko jej używa ,
dziunka musisz spróbować i zobaczysz ;) jak będzie się lało to więcej nie rozłożysz i po problemie ;)

reklama
AniaSm dobrze ze chociaz przez 2-3 tyg. u nas moze 2-3 dni ;/ zreszta jak kazde zabawki. woli broić i wynajdywać zakazane zabawy ;/ moje dziecko niczego sie nie boi ;/ Ostatnio latał z zamknietymi oczami po domu machając głową góra-dół - i o dziwo dość długo bezkolizyjnie. Zabawa skończyła sie kraksą z futryną. Nawet nie płakał ale pomasował czoło i obrażony poszedł siedzieć na swojej kanapie ;/

Do góry