reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Lagajka śliczne z Was kobitki. Widze, że już babcią zostałaś :pPP
Mary Sonia ślicznotka jaką ma fajna sukienusie :)))

Ja dodam fotoski z dzisiejszej kąpieli na balkonie :)))

O jeny ale czad!!! A mi wszyscy mówią że basen na balkon nie, bo sąsiadów zaleje:sorry2: głupie gadanie. SUPER BASEN, Konradek przystojniaka, parówy niezłe:-D A ten stoliczek też super:tak: aż mam ochotę na taki basen, drogi był?

edit.Kurcze ale on duży jest...a Wy macie chyba szerokie wyjście na balkon i balkon większy...

To chyba ten? http://allegro.pl/nowy-basen-brodzik-z-daszkiem-miekkie-dno-wawa-i1709061822.html

Ostatnia edycja:
reklama
Kilka znalezionych fotek;-)

Julia w dniu zakończenia roku szkolnego
DSC00135.jpgDSC00116.jpg
Joasia w kąpieli (trzeba się dobrze wyszorowac;-))
DSC00149.jpgDSC00155.jpg
Gdzie jest bobas?:-D
DSC00156.jpg
Kąpiel w poJulkowej wanience wygrywa nawet z basenikiem;-):-D
DSC00161.jpgDSC00163.jpg

dziunka, aza, maxwell - to ciekawe co piszecie bo ja jakos nie widze podobienstwa Soni do mnie - pomijajac dolne czesci ciala ;) :D
Jakos dla mnei to cały Ł no ale mniejsza o to...

Dziunka
Jakos nie widac tych kg po Asi... hmmm moze pomiar wagi byl niewiarygodny co...? albo wzorst wiekszy niz podajesz bo naprawde asiula dosyc proporcjonalnie wyglada... hmmm

Nie:-) pomiar wagi b.dobry:tak: wzrostowo niziutka, najniższa z naszej trójcy (Antek Martolinki, Paweł Etny). Może tu będzie lepiej widac

DSC00094.jpg

Oj jest pulpaśna, ale taka nie rozlana a zbita. Twoja Sonia też na zdjęciach wygląda na proporcjonalną, szczupłą dziewczynkę:tak:
A jeszcze Miłosz - mój brat, chudzielec jak nic, żebra czuc, nosi ciuchy na 104 a waży 15 kg. W życiu bym nie powiedziała.

Lagajka sliczna masz corcie:tak: a zdjecie w chustach rewelacyjne :)
mary rośnie Ci modelka ;)
AZA haha, sniadanko w baseniku, super ;) tak pewnie lepiej smakuje:-)
dziunka Julka jak juz wiele razy pisalam to sliczna dziewczyna :-) jeszcze troche a bedziesz miala problemy z tymi rzeszami pod mieszkaniem:-D a Joasia jest pulpasna ale tak jak piszesz nie rozlana, slodki pulpecik:tak: Moj Kuba nosi tak jak Milosz na 104 wiekszosc ubranek, zdarza sie ze jeszcze na 98 :) a wazy niby 13.5 kg a mi sie wydaje, ze mniej :(
Buzke ma okragla (po mamusi oczywiscie) ale tak to szczuplutki

Dziunka ale ta Twoja Jula to śliczna dziewczynka a Asiula smiechula boska.Zdjęcie w wannie jak się szoruje superaśne :-D
Aza,Martolinka kupiłam te sztućce i miseczki jeszcze.

lagajka no ta fotka w chuście jest naprawdę super :)
mary Sonia na pewno podobna jest do siebie ;) hehe ale jest śliczną wysoką dziewczynką :)
aza śniadanie w basenie a kolacja w łóżku ;) hehehe ,najważniejsze że mu smakuje :)
dziunka twoje dziewczyny są śliczne :) a zdjęcie Julki z kwiatkiem cudne :)

O jeny ale czad!!! A mi wszyscy mówią że basen na balkon nie, bo sąsiadów zaleje:sorry2: głupie gadanie. SUPER BASEN, Konradek przystojniaka, parówy niezłe:-D A ten stoliczek też super:tak: aż mam ochotę na taki basen, drogi był?

edit.Kurcze ale on duży jest...a Wy macie chyba szerokie wyjście na balkon i balkon większy...

To chyba ten? nowy Basen Brodzik z Daszkiem Miekkie Dno WAWA (1709061822) - Aukcje internetowe Allegro

Dziunka to dokładnie ten basenik co znalazłaś. Jest super bo ma daszek wiec w czerep nie swięci słońce. Co do balkonu to aż zmierzyłam i mamy 2,8x1,2 więc nie jakiś duży, basen zajmuje 3/4 balkonu. Wyjście to mamy podwójne drzwi ale basen można na balkonie napompować :)))

Co do zdjęć to foty w wanience extra, świetny pomysł. Julcia zaś śliczna dziewczynka, będziesz miała serenady pod oknami jak nic :)))

reklama
Do góry