reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

dzieki dziewczyny :)
Aza ciuszki oczywiscie z allegro. Koszulka firmy George seria Toy Story rozm. 1,5-2 latka a spodnie są firmy Next. I celowo pisze spodnie nie spodenki ponieważ są to spodnie Marcelowe rozmiaru 9-12 m-cy - za małe zresztą które po prostu zawinęłam troszkę i już są szorty na lato :-D

reklama
Dziunka ja tez mam nadzieje, że nie będzie aż tak źle. Zaczeliśmy smarowanie maściami przeciw bliznom, w aptece mówiła babeczka, że daje to bardzo dobre efekty ale trzeba smarować nawet do roku.

Mama ja tez mam takie spodnie co w tyłku oki a nogawki za krótkie więc też podwijam :)))

A ja mam dużo co młodej w tyłku sa ok a nogawki za długie albo nogawki w sam raz a w tyłku za ciasne:eek:

Aza ja myślę że dziecięca skórka o wiele szybciej się goi:tak:

Dziunka - Aśka jest słodka :-D,
AZA - frankenstein wcale nie tak źle wygląda, powiedziałabym, że super, gdybym nie wiedziała, że tak dużo szwów miał, to bym nawet nie zwróciła uwagi.

Asieńka do schrupania - pyszczek w nutelli - pychotka! :-)i jak słodziutko wygląda na śpiąco!:-)
Aza, Konradkowi super się to goi - w porównaniu z pierwsza fotą, co było w miarę świeże - to tu już rewelka!!

dziewczyny super fotki , Marcelek jak zwykle uroczy przystojniak , Asia taka fajowa panna się robi :) a KOnradek na pewno będzie łamał niewieście serca ,a malutka blizna doda mu tylko uroku
zresztą Aza powiem ci że ja miałam usuwany z policzka kaszak i to dwa razy i nie widac blizny prawie wcale właśnie dzięki maściom :)

myśmy ostatnio bawili się w fun parku P1050829.jpgP1050819.jpgP1050828.jpg

Dziunka gdyby nie ta łyzeczka myslałabym ze Asia czym innym sie wymazała:-D
sesja łózkowa cudna!!!
Aza Konradek wyglada duzo lepiej:tak: wiele zalezy od tego jak lekarz zszyje rane. Dziunka miała okazje zobaczyc dzis mojego bliznowca na ramieniu którego mam po wypadnieciu przez szybe..
Aniu ile Kubuś ma wzrostu? super wydoki chłopak!!!:)

Ania jaki Kubus już duży. Nie wiem czy mi się tyylko wydaje czy się zmienił z buzi. Jakoś tak inaczej wygląda. Superowy :)))

Martolinka to widze, że Ty tez miałaś spotkanie pierwszego stopnia z szybą... Jak to zrobiłaś?

reklama
Wstałam bardzo szybko z łózka zeby nakarmic swinke morska i zakreciło mi sie w głowie i przeleciałam przez szybe w drzwiach i szkło wbiło mi sie w ramie (rana cieto szarpana). W szkle zastała mnie mama która własnie wrociła z pracy i na pogotowie a tam lekarz zszyl mnie jak amator

Do góry