reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

cudne laski! no asia cudna pyzunia:D ja chce miec taka!!!!!

Zaglądam tutaj codziennie i buzia mi sie usmiecha :) Wszystkie dzieci cudne :) Dziunka wrzuc jak mozesz zdjecie małej Juleczki :)
i zdradź jak się to robi na dziewczynkę :)

Dawno nic nie wrzucałam wiec pokażę jak i my rośniemy :)

2 tygodnie Olis upodobał sobie zasypianie przy bajkach :) - przeszło na szczescie :tak:
Zobacz załącznik 362261

Oli i pociągi

Zobacz załącznik 362268 Zobacz załącznik 362264 Zobacz załącznik 362267 Zobacz załącznik 362263

Zobacz załącznik 362265 Zobacz załącznik 362269 Zobacz załącznik 362266 Zobacz załącznik 362262

ula jaki on duzy! dawno go nie widzialam:) i sliczny:D

reklama
Oli słodziak!

ROZPĘDZIŁAM SIĘ:zawstydzona/y:
Najpierw film - jedyny dowód na kompie że Julia była całkiem mała;-)Tu ma pół roku
[video=youtube;levFjsQ6DS0]http://www.youtube.com/watch?v=levFjsQ6DS0[/video]

I jedna fotka - tu miała 2 miesiące (reszta w albumach)
Julijka.jpg

Tu półtora roku
Zobacz załącznik 362458DSC01671.jpgDSC01684.jpg

Tu dwa, trzy latka
DSC01759.jpgDSC01668.jpgDSC02053.jpgObraz 671.jpgDSC04197.jpgDSC04471.jpg
pencil.png

Dziunka ależ jula się nieamowicie zmienila!!!! Boskie jest to zdjęcie w kapelusiku. Normalnie pilnuj dzieciaka, bo jak ciocia będzie w poblizu...
do tej pory myślalam, ze one obie zupelnie do siebie niepodobne ale teraz widzę, ze jak Julka była mała to była badzo podobna do Asi (czy tam na odwrót)

No, Kilolek ma rację - te w kapelusiku - super!!!Tu widzę już zaczątki na prawdziwą modelkę:tak:..Dziunka, ona ma spojrzenie, że normalnie wysiadam..pewnie nieźle czaruje tymi oczętami..oj, biedni faceci na jej drodze!!!
I faktycznie, teraz po tych fotkach widać, że to siostrzyczki - zdjęcie w wannie na pierwszy rzut oka - jakby Asia..to samo te całkiem malutkie..

Dziunka Julia miała takie słodkie pultaśne poliki jak Asia teraz :) szook jakie podobieństwo!!! sliczna córa

Ula prosimy zdjęcie od przodu :)

Nie bo ja brzydka jestem teraz ;/ te włosy, bez makijażu mialam zdjęcia robione, beee ;p
a tak naprawdę mam wszystkie zdjęcia w kucu a z tamtego dnia mam za uszy włosy zeby bylo wygodniej wiec fryzura i tak niepełna :)

Ula - Oli bossski
Dziunka - Jula bombowo wyglądała jako małolata;-) a włosy wow jakie długie miała... moja prawie 3-latka ma króciutkie..

reklama
dziunka ale miala piekne wlosy:tak: ja jakbym miala corke to bym czesala (meczyla sie z nimi :)), nie obcinala;-) hehe, ale w krotkich tez oczywiscie wyglada swietnie (juz nie raz pisalam, ze bedzie modelka :)). Ja tez teraz dostrzeglam podobienstwo, Asia jest identyczna jak Julka byla w jej wieku:tak:

Do góry