reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Dokładnie haha:-)

My też mieliśmy, ale latem nie dało się wyrobić (może dlatego ze samiec), nie potrafiliśmy go oswoić i sprzedaliśmy. A zainteresowanie było:szok: telefony się urywały:tak:

Ale króliczek śliczny, a najśliczniejszy Jaśko:tak: Tak będzie się nazywał mój syn:tak: I jakie ładne krzesełko macie :)

DSCN1932.jpgDSCN1886.jpgDSCN1928.jpgDSCN1865.jpgDSCN1721.jpgDSCN1662.jpgDSCN1927.jpgDSCN1753.jpg
Marcelek gotuje kawusie dla wszystkich e-ciotek i mamy :D
Zobacz załącznik 350087
no to smacznego :D
Zobacz załącznik 350088
a Nikola może dołączyć z ciastkami
Mniam, mniam, jaka smaczna :-D

Znalazłam stare zdjęcie Asi z jej popisową miną;-) takie mniej więcej spojrzenie spod byka rzuca nam kilka razy dziennie;-)

Zobacz załącznik 350186
Nikola też robi podobnie

Teraz ja zaprezentuje moją lalę

Ilona to niech tylko się spotkają a zrobią z nami porządek:-D

Polaa śliczne chłopaki, a Krystian na drugim zdjęciu - taką ma delikatną urodę, że dłuzsze włoski i prawdziwa dziewczynka:tak:

A tu kilka fotek znalezionych na lapku mamy, w tym mój brat - też prawdziwa dziewczynka:-D

Zobacz załącznik 350628Zobacz załącznik 350622Zobacz załącznik 350624Zobacz załącznik 350627Zobacz załącznik 350621Zobacz załącznik 350623Zobacz załącznik 350625Zobacz załącznik 350626

dziewczyny i brat boscy!!!!

MARTOLINKA tak nowe. Dołączył do papug, psa i kota nie wiem co będzie dalej. Ale potrawki to ja z niego nie zrobie.

DZIUNKA to brać się do roboty i będzie Jaśko :-) Jaśka pra pra dziadek, pra dziadek i dziadek to Jaśki, więc nie było mowy o innym imieniu.

Pathanka a daj fotki wszystkich zwierzaków:-)

Niunians nie przejmuj się, moja to też taki chłop:-D ale za to z szopą na głowie, której nie da się a nic ujarzmić:-D

reklama
DZIUNKA wstawiam papugi bo mam je na aparacie. Pies to owczarek niemiecki gdzies mam zdjęcia ale musze poszukać. A kot w okresie zima jesień to stały bywalec domu a teraz chodzi własnymi ścieżkami. Musze mu cyknąć fotkę, bo nawet nie wiem czy z okresu dojrzałości posiada taką.

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 12
  • 3.jpg
    3.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 17
Do góry