reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Kirakold - świetny synek.., a jakie zdziwienie j=na twarzy w piaskownicy buhahahahaha
Mama - moja starsza uwielbia huśtawki, Gonia mniej. A irokezz bommbowy,,,
Dziunka - widzę, że Asia lubi ogródek ,ślicznie już trzyma łychę, moja jeszcze łapie na końcu.. , miny trzaska przesłodkie, a Julka model śliczny.

reklama
dziunka 15?? Haha, dobry zart ;)
mam troszke wiecej bo w lipcu strzeli 25 ;) ale dziekuje :*
Widze ze u Was tez mruzenie oczek jak sie chce zdjecie zrobic, oj duzo Kuba ma takich, duzo :) super ma te zdjecia w ogrodku:) jak ladnie pdlewa tą konewką :) a Julka laska:D
mama irokez teh best :) super fota, a to razem tez macie sliczne :)
kiragold sliczny synek :)

dziewczyny super fotki :tak:,ale macie superową pogodę do tego :tak:
pola zgadzam się z dziewczynami że młodziutko wyglądasz :-)
dziunka u mnie drzwi wyjściowe cały czas na zamek zamknięte bo chwila nieuwagi i Kuby nie ma w domu :-D ,cwaniak wszystkie drzwi otwiera i wychodzi a daleko nie ma ;-)

Załączniki

• P1050631.jpg
    P1050631.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 50
dziewczyny super fotki :tak:,ale macie superową pogodę do tego :tak:
pola zgadzam się z dziewczynami że młodziutko wyglądasz :-)
dziunka u mnie drzwi wyjściowe cały czas na zamek zamknięte bo chwila nieuwagi i Kuby nie ma w domu :-D ,cwaniak wszystkie drzwi otwiera i wychodzi a daleko nie ma ;-)

Ale z Kubusia fajny mały facet :-)

Ania - przy wielkim wozie to synek malutki ;-) ale na twarzy uśmiech rewelacjaaa.
Fanta- na peirwszej focie taki zamyślony jak stary ;-), a na drugiej rozbrajający uśmiech... tak samo blisko moje podchodzą do tv i muszę je napominać;-):zawstydzona/y:

Ania - przy wielkim wozie to synek malutki ;-) ale na twarzy uśmiech rewelacjaaa.
Fanta- na peirwszej focie taki zamyślony jak stary ;-), a na drugiej rozbrajający uśmiech... tak samo blisko moje podchodzą do tv i muszę je napominać;-):zawstydzona/y:

Bo na perwszej fotce zagapił się w telewizor i nie zauważył, że robie mu zdjęcia :-D.
Z tym telewizorem to ciągle coś majstruje. Jak nie włącza to wyłącza, pstryka programami, a najbardziej podoba mu się przekręcanie tv raz w jedną, a raz w drugą stronę <stoi na nóżce>. Jego zainteresowanie odbiornikiem znika jak znajdzie pilota :confused:

reklama
Do góry