reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Album Fotograficzny

Jakie dzieciaki już duże....... A tu Kuba i Maja ( córeczka Agapy)
73d5b309bd.jpeg

reklama
aaaa,to tak się robi :) dzięki Misia :) Więc to mój Misiałek jaksobie gra na malutkich organkach i zrobił śmieszna minkę ;)-schował górną wargę-często tak robi ;))

Zobacz załącznik 286435

Zobacz załącznik 286436 jak się już nauczyłam dzięki Misi zresztą,to jeszcze sobei jedno znów dodam:-) i tak nigdy nie dodawałam tu żadncy fot,bo nie wiedziałam jak:-D
To moja cała kochana czwóreczka :tak::-) Od lewej: Weroni,Dominik,Misialek i Julia :-)
śliczne masz te swoje dzieciaczki:-)

Hej :-)

Ale śliczne te nasze lutowe Maluszki :-)
A zdjęcia ich postępów to wręcz boskie są :-D

Izulka Nela też już zaliczyła Szczeliniec ;-) w czerwcu zeszłego roku, jak jeszcze w brzuszku była, a my o niej nie wiedzieliśmy nawet. Echhh, na wspomnienia mi się wzięło :-D

A to my:

Zobacz załącznik 287052 jakoś w maju :-)

Zobacz załącznik 287058 tak mi śpioszek do niedawna zasypiał na kanapie... ;-)
Zobacz załącznik 287057 Zobacz załącznik 287056 mała śmieszka :-D

Zobacz załącznik 287055 początek lipca - pierwsze jabłuszko :-)

Zobacz załącznik 287054 na macie...

Zobacz załącznik 287053 to jest to co tygryski lubią najbardziej :-D

Cudne:-)

Tygrynia super Sebuś :-D I jak już ślicznie stoi :-)

Pati czadowa fotka ;-) A Kubuś z Mają wyglądają razem zabójczo :-D

Joasia czyżby rósł nam nowy Robert Kubica? Świetne fotki...

A tu jeszcze nie wrzucałam fotek z chrzcin Neli.
Mieliśmy 22 sierpnia, więc całkiem niedawno...

DSD_0692.jpg DSD_0704.jpg DSD_0711.jpg w kościele...

DSD_0696.jpg najważniejszy moment...

DSD_0739.jpg u tatusia...

DSD_0693.jpg u mamusi...

DSD_0722.jpg z rodzicami...

DSD_0713.jpg z mamą i chrzestną...

DSD_0723.jpg z rodzicami i chrzestnymi...

DSD_0720.jpg cała gromadka :-D

reklama
Madzia, żebyś Ty widziała co on wyczynia, to za głowę byś się złapała... pierwszy siniak na buźce mamy zaliczony :/
a bułę to on raczej całą obślini i rozmoczy, zje parę okruszków i go znudzi...
o właśnie, napiszę Ci tutaj - widziałam Twoją Oliwkę: masz prześliczną córeczkę!

Do góry