reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

Zobacz załącznik 284246 Mama ciagle kładzie a ja znów wstaje
IMG_0048.jpg A tu razem

reklama
Ale wasze maluchy już ładnie stoją. Maja ładnie sztywno siedzi i ... klęczy:-D Zaczyna się już podnosić na nóżki, ale robi to całkiem sama. Ja jej w niczym nie pomagam, bo tak zaleciła pani ortopeda. Jak będzie już na tyle silna to sama wstanie:-D

Joasia fajna fota:D

Dziewczyny mój sam też nie siedzi.. ale stoi sztywno na nóżkach jak się go za rączki trzyma..... ale raczkowac też nie raczkuje...:( pełza tylko do tyłu. popsuł mi się aparat i nie mam jak zdjęc wrzucic kurczę..... ale znajdę sposób to Wam się pochwalę jak urośliśmy

Witajcie...moja Oliwka też jest z lutego...:)
Obejrzałam troch ostatnich fotek i chce wam powiedzieć że słodziaki z waszych skarbów...a zdjęcia dzieci stojących robią wrażenie...moja Oli narazie ładnie siedzi, pełza do tyłu i w pozycji do raczkowania się buja. Jak ją trzymam za rączki to też ładnie stoi ale ogólnie czekam aż sama wstanie i jej nie popędzam...na wszytsko będzie czas....
Pozdrawiamy

Załączniki

• oli 7 m-cy.jpg
    oli 7 m-cy.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 64
  • olinek.jpg
    olinek.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
haha alez oliwka ma fajne wloski, ja ciagle czekam, az mojej cos zaczna rosnac... to ze spineczka i zabkami jest the best!! sliczniutka masz coreczka..
moja tez troszke sie zmienila... tudziez urosla=]

Załączniki

• DSCN2106 [800x600].jpg
    DSCN2106 [800x600].jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_8724 [800x600].jpg
    IMG_8724 [800x600].jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_8213 [800x600].jpg
    IMG_8213 [800x600].jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_8659.jpg