reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Zobacz załącznik 284246 Mama ciagle kładzie a ja znów wstaje
IMG_0048.jpg A tu razem

reklama
Ale wasze maluchy już ładnie stoją. Maja ładnie sztywno siedzi i ... klęczy:-D Zaczyna się już podnosić na nóżki, ale robi to całkiem sama. Ja jej w niczym nie pomagam, bo tak zaleciła pani ortopeda. Jak będzie już na tyle silna to sama wstanie:-D

Joasia fajna fota:D

Dziewczyny mój sam też nie siedzi.. ale stoi sztywno na nóżkach jak się go za rączki trzyma..... ale raczkowac też nie raczkuje...:( pełza tylko do tyłu. popsuł mi się aparat i nie mam jak zdjęc wrzucic kurczę..... ale znajdę sposób to Wam się pochwalę jak urośliśmy

Witajcie...moja Oliwka też jest z lutego...:)
Obejrzałam troch ostatnich fotek i chce wam powiedzieć że słodziaki z waszych skarbów...a zdjęcia dzieci stojących robią wrażenie...moja Oli narazie ładnie siedzi, pełza do tyłu i w pozycji do raczkowania się buja. Jak ją trzymam za rączki to też ładnie stoi ale ogólnie czekam aż sama wstanie i jej nie popędzam...na wszytsko będzie czas....
Pozdrawiamy

Załączniki

• oli 7 m-cy.jpg
    oli 7 m-cy.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 58
  • olinek.jpg
    olinek.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama
haha alez oliwka ma fajne wloski, ja ciagle czekam, az mojej cos zaczna rosnac... to ze spineczka i zabkami jest the best!! sliczniutka masz coreczka..
moja tez troszke sie zmienila... tudziez urosla=]

Załączniki

• DSCN2106 [800x600].jpg
    DSCN2106 [800x600].jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_8724 [800x600].jpg
    IMG_8724 [800x600].jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_8213 [800x600].jpg
    IMG_8213 [800x600].jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_8659.jpg