reklama
kinia220v
Fanka BB :)
Serduszko1
Rosi mój Kuba też nie siada... a stoi tylko trzymany za rece
agapa
Ale wasze maluchy już ładnie stoją. Maja ładnie sztywno siedzi i ... klęczy Zaczyna się już podnosić na nóżki, ale robi to całkiem sama. Ja jej w niczym nie pomagam, bo tak zaleciła pani ortopeda. Jak będzie już na tyle silna to sama wstanie
Joasia fajna fota
Dziewczyny mój sam też nie siedzi.. ale stoi sztywno na nóżkach jak się go za rączki trzyma..... ale raczkowac też nie raczkuje... pełza tylko do tyłu. popsuł mi się aparat i nie mam jak zdjęc wrzucic kurczę..... ale znajdę sposób to Wam się pochwalę jak urośliśmy
Dziewczyny mój sam też nie siedzi.. ale stoi sztywno na nóżkach jak się go za rączki trzyma..... ale raczkowac też nie raczkuje... pełza tylko do tyłu. popsuł mi się aparat i nie mam jak zdjęc wrzucic kurczę..... ale znajdę sposób to Wam się pochwalę jak urośliśmy
madzia8310
Witajcie...moja Oliwka też jest z lutego...
Obejrzałam troch ostatnich fotek i chce wam powiedzieć że słodziaki z waszych skarbów...a zdjęcia dzieci stojących robią wrażenie...moja Oli narazie ładnie siedzi, pełza do tyłu i w pozycji do raczkowania się buja. Jak ją trzymam za rączki to też ładnie stoi ale ogólnie czekam aż sama wstanie i jej nie popędzam...na wszytsko będzie czas....
Pozdrawiamy
Obejrzałam troch ostatnich fotek i chce wam powiedzieć że słodziaki z waszych skarbów...a zdjęcia dzieci stojących robią wrażenie...moja Oli narazie ładnie siedzi, pełza do tyłu i w pozycji do raczkowania się buja. Jak ją trzymam za rączki to też ładnie stoi ale ogólnie czekam aż sama wstanie i jej nie popędzam...na wszytsko będzie czas....
Pozdrawiamy
Załączniki
reklama
zima
Zaangażowana w BB
haha alez oliwka ma fajne wloski, ja ciagle czekam, az mojej cos zaczna rosnac... to ze spineczka i zabkami jest the best!! sliczniutka masz coreczka..
moja tez troszke sie zmienila... tudziez urosla=]
moja tez troszke sie zmienila... tudziez urosla=]
Załączniki