reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
no wiesz bałam się, że po naszym ostatnim nieporozumieniu już nie wkleisz swojej buziulki :zawstydzona/y: która nota bene jest baaardzo sympatyczna:tak:

a Aninaka zawsze daje bez buzi, nie wiem czemu??:confused:

Meganne i MamoSówka - super!! bardzo ładne brzuszki:tak:
no co Ty ja sie nie obrażam za to ,że ktos mi powie,że sie zmieniłam na buzi,albo że spuchłam..dla jednych jestem ładna dla innych taka sobie..ważne że dla mojego jestem jedyna i wyjątkowa i sama siebie akceptuję w 100%;-)

no co Ty ja sie nie obrażam za to ,że ktos mi powie,że sie zmieniłam na buzi,albo że spuchłam..dla jednych jestem ładna dla innych taka sobie..ważne że dla mojego jestem jedyna i wyjątkowa i sama siebie akceptuję w 100%;-)

no i najważniejsze:tak: dla mnie się zmieniłaś na buzi, ale nadal jesteś ładna, kto wie czy nie ładniejsza:zawstydzona/y:;-) a podejście masz najlepsze jakie można mieć!

oj, bo mam tylko kilka zdjęć z brzuszkiem i zawsze mam jakąś dziwną minę albo podwójny podbródek... wstydam się swojej gęby, która ostatnio spuchła jakoś.... Zresztą widziałaś mnie już:-p

ale mogę zapomnieć jak wyglądasz:-p e tam podwójny podbródek.. mi to czasem nawet trzy wychodzą:szok: dawaj buziulkę a nie sie wstydzisz!!

reklama
Do góry