zima
Zaangażowana w BB
Mama Sówka sliczny brzuszek! i ten pepek fajnie wyglada, mi nie wyszedl i dalej mam dziorke tyle, ze plytsza:-)
meganne fajnie wygladasz!!
meganne fajnie wygladasz!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no co Ty ja sie nie obrażam za to ,że ktos mi powie,że sie zmieniłam na buzi,albo że spuchłam..dla jednych jestem ładna dla innych taka sobie..ważne że dla mojego jestem jedyna i wyjątkowa i sama siebie akceptuję w 100%;-)no wiesz bałam się, że po naszym ostatnim nieporozumieniu już nie wkleisz swojej buziulki która nota bene jest baaardzo sympatyczna
a Aninaka zawsze daje bez buzi, nie wiem czemu??
Meganne i MamoSówka - super!! bardzo ładne brzuszki
a Aninaka zawsze daje bez buzi, nie wiem czemu??
no co Ty ja sie nie obrażam za to ,że ktos mi powie,że sie zmieniłam na buzi,albo że spuchłam..dla jednych jestem ładna dla innych taka sobie..ważne że dla mojego jestem jedyna i wyjątkowa i sama siebie akceptuję w 100%;-)
oj, bo mam tylko kilka zdjęć z brzuszkiem i zawsze mam jakąś dziwną minę albo podwójny podbródek... wstydam się swojej gęby, która ostatnio spuchła jakoś.... Zresztą widziałaś mnie już
nasze gwiazdeczki :-)
nasze gwiazdeczki :-)