reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

ekhm za przeproszeniem to ten cyc większy niż brzuszek:-p a w ogóle to ja już coś takiego widziałam na nk, dawaj nowe:-D a wygladasz jak zwykle pięknie i zgrabnie:tak:ja przy Tobie to już słonica:-D
ale niestety nie wszystkie Lutóweczki mam na nk..i nie każda widziała mój 24tyg brzusio:-p;-)

Ja też najpierw na cyc spojrzałam a potem na brzuszek:-D
a myślałam,że BB to chodzi o ciąże,brzuszki..a nie o cycki hehe;-):-D no cóż jedna ma za dużo tu druga tam..:zawstydzona/y:
Oleeeńka cyca zazdroszczę ;)
bo brzuszek duży i okrąglutki sama mam, więc tylko Ci powiem, ze śliczotny :)
ale cyca bym jeszcze chciała mieć większego, bo mimo, że już urosły sporo to i tak mnie się małe wydają :-p
no to weź sobie kochana te cycki razem z tymi bólami kręgosłupa:-Doddaję-za darmo!! hehe;-)
No to tylko 4 cm więcej niż ja :) Faaajnie

Jak zwykle piękna, cycuś superowy, a brzuś jak malowany i tak figurka mmm :)
Dziękuję..już mi tak nie słodź kochana z figurką,bo już jej nie ma;-) ale mam nadzieje,że po porodzie jakoś to będzie..eh..tyle lat sie na to pracowało;-)
aaaa! i nie narzekajta,bo jak Was podglądam to też zazdrośc mnie ogarnia i zaczynam miewac objawy zakompleksienia;-):tak::rofl2:

reklama
śliczne te wasze brzuszki...:tak::tak::tak:

olenka...jesli to jest biust jeszcze nie powiększony to :szok:...nie wiem jaki będzie z pokarmem....
Ja sama mam wielki cyc i juz mam go dość....już dwa razy kupowałam większe staniki i za dwa tygodnie mnie czeka chyba to samo :zawstydzona/y:
W dodatku już w nocy przeciekają....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i dziś zakupilam sobie wkładki laktacyjne- bo codziennie musze prać piżamę.
Jak ja bym chciala miec takie małe C.....ahhh:sorry:

Muszę męża poprosić o jakąś świeżą fotkę....bo prawie wcale nie mam zdjęć z brzuszkiem:crazy:

śliczne te wasze brzuszki...:tak::tak::tak:

olenka...jesli to jest biust jeszcze nie powiększony to :szok:...nie wiem jaki będzie z pokarmem....
Ja sama mam wielki cyc i juz mam go dość....już dwa razy kupowałam większe staniki i za dwa tygodnie mnie czeka chyba to samo :zawstydzona/y:
W dodatku już w nocy przeciekają....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i dziś zakupilam sobie wkładki laktacyjne- bo codziennie musze prać piżamę.
Jak ja bym chciala miec takie małe C.....ahhh:sorry:

Muszę męża poprosić o jakąś świeżą fotkę....bo prawie wcale nie mam zdjęć z brzuszkiem:crazy:
Kochana mi jeszcze ani ciut ciut nie urosły,nosze normalnie staniki sprzed ciąży i jeszcze nie kupowałam większych,bo narazie spokojnie w te sie mieszcze,a pokarmu jeszcze nic mi nie leci,nawet jak naciskam..także mam nadzieje,że niedługo powoli coś już będzie,żeby poźniej mnie nie rozsadziło tu i ówdzie;-)no i z ręką na sercu przyznaję,że tak jak Tobie spokojnie C by mi wystarczyło:tak:no ale jest tak ,że natura nigdy nie dogodzi,jedne narzekają,bo za mało inne,(ja)że za dużo..:sorry:

no to za radą siuniabab wklejam zdjęcie bez głowy :-D:-D ale za to błysnę nagością (brzucha:-D)
Wielki mam ten brzuchol jak nie wiem co... A to był dopiero 24 tydzień...

a to my:] zdjęcie z "nienacka";-)ale za to brzusio widac:-)

Dawno nie pokazywałam ile urosłam więc...

Dziewczyny - ale macie piękne brzucholki :-D
Wasze Maleństwa mają super wygodne i mega wypaśne domki ;-)

reklama
Obiecałam wrzucić fotkę z USG :) A więc czynię swą powinność z nieopisaną radością :) Zobaczcie jaka maleńka kruszynka, moja najukochańsza glizdunia :)

ola2.jpg ola1.jpg

Do góry