reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

ekhm za przeproszeniem to ten cyc większy niż brzuszek:-p a w ogóle to ja już coś takiego widziałam na nk, dawaj nowe:-D a wygladasz jak zwykle pięknie i zgrabnie:tak:ja przy Tobie to już słonica:-D
ale niestety nie wszystkie Lutóweczki mam na nk..i nie każda widziała mój 24tyg brzusio:-p;-)

Ja też najpierw na cyc spojrzałam a potem na brzuszek:-D
a myślałam,że BB to chodzi o ciąże,brzuszki..a nie o cycki hehe;-):-D no cóż jedna ma za dużo tu druga tam..:zawstydzona/y:
Oleeeńka cyca zazdroszczę ;)
bo brzuszek duży i okrąglutki sama mam, więc tylko Ci powiem, ze śliczotny :)
ale cyca bym jeszcze chciała mieć większego, bo mimo, że już urosły sporo to i tak mnie się małe wydają :-p
no to weź sobie kochana te cycki razem z tymi bólami kręgosłupa:-Doddaję-za darmo!! hehe;-)
No to tylko 4 cm więcej niż ja :) Faaajnie

Jak zwykle piękna, cycuś superowy, a brzuś jak malowany i tak figurka mmm :)
Dziękuję..już mi tak nie słodź kochana z figurką,bo już jej nie ma;-) ale mam nadzieje,że po porodzie jakoś to będzie..eh..tyle lat sie na to pracowało;-)
aaaa! i nie narzekajta,bo jak Was podglądam to też zazdrośc mnie ogarnia i zaczynam miewac objawy zakompleksienia;-):tak::rofl2:

reklama
śliczne te wasze brzuszki...:tak::tak::tak:

olenka...jesli to jest biust jeszcze nie powiększony to :szok:...nie wiem jaki będzie z pokarmem....
Ja sama mam wielki cyc i juz mam go dość....już dwa razy kupowałam większe staniki i za dwa tygodnie mnie czeka chyba to samo :zawstydzona/y:
W dodatku już w nocy przeciekają....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i dziś zakupilam sobie wkładki laktacyjne- bo codziennie musze prać piżamę.
Jak ja bym chciala miec takie małe C.....ahhh:sorry:

Muszę męża poprosić o jakąś świeżą fotkę....bo prawie wcale nie mam zdjęć z brzuszkiem:crazy:

śliczne te wasze brzuszki...:tak::tak::tak:

olenka...jesli to jest biust jeszcze nie powiększony to :szok:...nie wiem jaki będzie z pokarmem....
Ja sama mam wielki cyc i juz mam go dość....już dwa razy kupowałam większe staniki i za dwa tygodnie mnie czeka chyba to samo :zawstydzona/y:
W dodatku już w nocy przeciekają....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i dziś zakupilam sobie wkładki laktacyjne- bo codziennie musze prać piżamę.
Jak ja bym chciala miec takie małe C.....ahhh:sorry:

Muszę męża poprosić o jakąś świeżą fotkę....bo prawie wcale nie mam zdjęć z brzuszkiem:crazy:
Kochana mi jeszcze ani ciut ciut nie urosły,nosze normalnie staniki sprzed ciąży i jeszcze nie kupowałam większych,bo narazie spokojnie w te sie mieszcze,a pokarmu jeszcze nic mi nie leci,nawet jak naciskam..także mam nadzieje,że niedługo powoli coś już będzie,żeby poźniej mnie nie rozsadziło tu i ówdzie;-)no i z ręką na sercu przyznaję,że tak jak Tobie spokojnie C by mi wystarczyło:tak:no ale jest tak ,że natura nigdy nie dogodzi,jedne narzekają,bo za mało inne,(ja)że za dużo..:sorry:

no to za radą siuniabab wklejam zdjęcie bez głowy :-D:-D ale za to błysnę nagością (brzucha:-D)
Wielki mam ten brzuchol jak nie wiem co... A to był dopiero 24 tydzień...

a to my:] zdjęcie z "nienacka";-)ale za to brzusio widac:-)

Dawno nie pokazywałam ile urosłam więc...

Dziewczyny - ale macie piękne brzucholki :-D
Wasze Maleństwa mają super wygodne i mega wypaśne domki ;-)

reklama
Obiecałam wrzucić fotkę z USG :) A więc czynię swą powinność z nieopisaną radością :) Zobaczcie jaka maleńka kruszynka, moja najukochańsza glizdunia :)

ola2.jpg ola1.jpg

Do góry