reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Dziewczyny, jak często macie USG, bo czytam tutaj, że tak średnio to większość z Was ma przy każdej wizycie.

kalemeon1 ja też mam rzadko USG ostatnie było w 21 tygodniu, a kolejne mam dopiero coś koło 32 tygodnia:-( Wczoraj na wizycie posłuchałam chociaż serduszka mojej kruszynki

Ja mam USG przy każdej wizycie, ale nigdy nie widziałam naszej Oleńki dokładnie, no i serduszka nigdy nie słyszałam. Dlatego się zdecydowałam na USG 3D, już nie mogę się go doczekać :-) Jeszcze tylko 4 dni... :tak:

Hej Laseczki Brzuchate :-DPochwalę się Wam moim brzuszkiem :-) 25tyg. i 4dni
Dla porównania zdjęcie z przed dokładnie 3 tygodni

Ależ piękny brzuś :) Marzenie :) Ja chyba też bym musiała pooglądać swoje wcześniejsze fotki :) Zaraz poszperam w lapku :)

a oto moj brzusio :zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-p
Bozie jaka zgrabna jesteś :-):-):-) WOW WOW WOW no i brzuszek też śliczny, zgrabniutki, fajnie bo pewnie nie będziesz miała rozstępów, a po ciąży nie będziesz się nawet musiała odchudzać, to się chwali :)

Ja już mam parę zdjęć ale, chyba wrzucę tylko na naszą klasę, bo nie chcę tu się za bardzo z twarzą ujawniać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochana to spójrz sobie kilka stron wstecz, ja też wrzucałam fotki, mężuś mi zrobił po prostu bez głowy :eek::laugh2:

Ciiuuudny brzuniek Anecik :)

Witajcie :p ja wlasnie szykuje sie na usg :) bo o 10 35 mam :) :p:*

Trzymamy kciuki moccccnoooo , jak zawsze z resztą :) Zdaj nam szybciutko relacje :)

reklama
no to za radą siuniabab wklejam zdjęcie bez głowy :-D:-D ale za to błysnę nagością (brzucha:-D)
Wielki mam ten brzuchol jak nie wiem co... A to był dopiero 24 tydzień...
brzuch.jpg

no to za radą siuniabab wklejam zdjęcie bez głowy :-D:-D ale za to błysnę nagością (brzucha:-D)
Wielki mam ten brzuchol jak nie wiem co... A to był dopiero 24 tydzień...
Śliczny brzuszek!:-D
A swoją drogą już nikt nam nie zarzuci że się objadłyśmy od razu widać że my ciężaróweczki:-D ja już w pasie mam 100 cm( i ani 1 rozstępu oby tak zostało )

kalemeon no Ty nieduży ten brzuszek masz, ale 3 tyg temu to wogóle powiedziałabym, że jak nie ciażowy, tylko jakbyś większy obiadek zjadła :) ale teraz już zaczął rosnąć to ani się obejrzysz, jak będzie 2 razy większy :) mi tez się wydaje, że mój nie rośnie, ale jednak jak próbuję się schylić i zobaczyć co mam pod bruchem, to stwierdzam, że już coraz mniej własnych nóg widzę :p

joasia89 zgrabniutka jesteś, aż trudno uwierzyć, gdzie te +10 kg :)

LadyMocca ślicznieee :)

aninaka pojemne masz mieszkanko, pomyśl jak dzidzi tam musi być wygodnie... i takie sliczotne :)

uwielbiam na te wasze fotki patrzeć!

LadyMocca w knajpie wygląda jakbyś miała mniejszy brzuszek :-) Wyglądasz extra :tak:

no właśnie w różnych ubrankach różnie wygląda a mam od 113cm do 117cm w brzuszku ( w zależności od pory dnia i ilości żarcia:-))...a popatrz na fotkę poniżej - ubranie mega poszerzające :-D

Załączniki

• 24tc.JPG
    24tc.JPG
    35,3 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Aninaka masz sliczny brzuszek, taki rowniutki okragly :tak::-) Ja jestem na tym punkcie wyczulona bardzo, bo moj to taki masakrycznie krzywy, wogole nie przypomina kulki czy okraglej pileczki :sorry::-(

Lady racja, ze ciuchy moga zdzialac cudo w wyszczuplaniu albo mega poszerzaniu nas optycznie, niestety ale musimy odpowiednio teraz dobierac garderobe, zeby sie jeszcze nie powiekszac :sorry:

Do góry