Dziewczyny, jak często macie USG, bo czytam tutaj, że tak średnio to większość z Was ma przy każdej wizycie.
kalemeon1 ja też mam rzadko USG ostatnie było w 21 tygodniu, a kolejne mam dopiero coś koło 32 tygodnia:-( Wczoraj na wizycie posłuchałam chociaż serduszka mojej kruszynki
Ja mam USG przy każdej wizycie, ale nigdy nie widziałam naszej Oleńki dokładnie, no i serduszka nigdy nie słyszałam. Dlatego się zdecydowałam na USG 3D, już nie mogę się go doczekać :-) Jeszcze tylko 4 dni...
Hej Laseczki Brzuchate Pochwalę się Wam moim brzuszkiem :-) 25tyg. i 4dni
Dla porównania zdjęcie z przed dokładnie 3 tygodni
Ależ piękny brzuś Marzenie Ja chyba też bym musiała pooglądać swoje wcześniejsze fotki Zaraz poszperam w lapku
Bozie jaka zgrabna jesteś :-):-):-) WOW WOW WOW no i brzuszek też śliczny, zgrabniutki, fajnie bo pewnie nie będziesz miała rozstępów, a po ciąży nie będziesz się nawet musiała odchudzać, to się chwalia oto moj brzusio
Ja już mam parę zdjęć ale, chyba wrzucę tylko na naszą klasę, bo nie chcę tu się za bardzo z twarzą ujawniać
Kochana to spójrz sobie kilka stron wstecz, ja też wrzucałam fotki, mężuś mi zrobił po prostu bez głowy
a to my - 24tc
Ciiuuudny brzuniek Anecik
Witajcie ja wlasnie szykuje sie na usg bo o 10 35 mam :*
Trzymamy kciuki moccccnoooo , jak zawsze z resztą Zdaj nam szybciutko relacje