reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

Dziewczyny, jak często macie USG, bo czytam tutaj, że tak średnio to większość z Was ma przy każdej wizycie.

kalemeon1 ja też mam rzadko USG ostatnie było w 21 tygodniu, a kolejne mam dopiero coś koło 32 tygodnia:-( Wczoraj na wizycie posłuchałam chociaż serduszka mojej kruszynki

Ja mam USG przy każdej wizycie, ale nigdy nie widziałam naszej Oleńki dokładnie, no i serduszka nigdy nie słyszałam. Dlatego się zdecydowałam na USG 3D, już nie mogę się go doczekać :-) Jeszcze tylko 4 dni... :tak:

Hej Laseczki Brzuchate :-DPochwalę się Wam moim brzuszkiem :-) 25tyg. i 4dni
Dla porównania zdjęcie z przed dokładnie 3 tygodni

Ależ piękny brzuś :) Marzenie :) Ja chyba też bym musiała pooglądać swoje wcześniejsze fotki :) Zaraz poszperam w lapku :)

a oto moj brzusio :zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-p
Bozie jaka zgrabna jesteś :-):-):-) WOW WOW WOW no i brzuszek też śliczny, zgrabniutki, fajnie bo pewnie nie będziesz miała rozstępów, a po ciąży nie będziesz się nawet musiała odchudzać, to się chwali :)

Ja już mam parę zdjęć ale, chyba wrzucę tylko na naszą klasę, bo nie chcę tu się za bardzo z twarzą ujawniać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochana to spójrz sobie kilka stron wstecz, ja też wrzucałam fotki, mężuś mi zrobił po prostu bez głowy :eek::laugh2:

Ciiuuudny brzuniek Anecik :)

Witajcie :p ja wlasnie szykuje sie na usg :) bo o 10 35 mam :) :p:*

Trzymamy kciuki moccccnoooo , jak zawsze z resztą :) Zdaj nam szybciutko relacje :)

reklama
no to za radą siuniabab wklejam zdjęcie bez głowy :-D:-D ale za to błysnę nagością (brzucha:-D)
Wielki mam ten brzuchol jak nie wiem co... A to był dopiero 24 tydzień...
brzuch.jpg

no to za radą siuniabab wklejam zdjęcie bez głowy :-D:-D ale za to błysnę nagością (brzucha:-D)
Wielki mam ten brzuchol jak nie wiem co... A to był dopiero 24 tydzień...
Śliczny brzuszek!:-D
A swoją drogą już nikt nam nie zarzuci że się objadłyśmy od razu widać że my ciężaróweczki:-D ja już w pasie mam 100 cm( i ani 1 rozstępu oby tak zostało )

kalemeon no Ty nieduży ten brzuszek masz, ale 3 tyg temu to wogóle powiedziałabym, że jak nie ciażowy, tylko jakbyś większy obiadek zjadła :) ale teraz już zaczął rosnąć to ani się obejrzysz, jak będzie 2 razy większy :) mi tez się wydaje, że mój nie rośnie, ale jednak jak próbuję się schylić i zobaczyć co mam pod bruchem, to stwierdzam, że już coraz mniej własnych nóg widzę :p

joasia89 zgrabniutka jesteś, aż trudno uwierzyć, gdzie te +10 kg :)

LadyMocca ślicznieee :)

aninaka pojemne masz mieszkanko, pomyśl jak dzidzi tam musi być wygodnie... i takie sliczotne :)

uwielbiam na te wasze fotki patrzeć!

LadyMocca w knajpie wygląda jakbyś miała mniejszy brzuszek :-) Wyglądasz extra :tak:

no właśnie w różnych ubrankach różnie wygląda a mam od 113cm do 117cm w brzuszku ( w zależności od pory dnia i ilości żarcia:-))...a popatrz na fotkę poniżej - ubranie mega poszerzające :-D

Załączniki

• 24tc.JPG
    24tc.JPG
    35,3 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Aninaka masz sliczny brzuszek, taki rowniutki okragly :tak::-) Ja jestem na tym punkcie wyczulona bardzo, bo moj to taki masakrycznie krzywy, wogole nie przypomina kulki czy okraglej pileczki :sorry::-(

Lady racja, ze ciuchy moga zdzialac cudo w wyszczuplaniu albo mega poszerzaniu nas optycznie, niestety ale musimy odpowiednio teraz dobierac garderobe, zeby sie jeszcze nie powiekszac :sorry:

Do góry