reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

A to Mój Bartus:)

Załączniki

• SP_A0355.jpg
    SP_A0355.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC02388.jpg
    DSC02388.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC02398.jpg
    DSC02398.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC02416.jpg
    DSC02416.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 83
reklama
IMG_2628.jpgIMG_2545.jpgIMG_2582.jpg Na pierwszym zdjęciu to Krystek szykuje się do dania buziaka Radkowi. Na 2 Radek w swoim łóżeczku. A na 3 Radek na rękach u mnie.:-)

O jaaaa ale slodziaczki,a pierwsze zdjecie to mnie rozczulilo,sliczne dzieciaczki :-) no a Radus ma czarniutkie wloski,moj tez takie mial ale jak byl troszke starszy a teraz to blondasek i po kim :-D

To zdjecie z dzisiaj ...

Ostatnia edycja:
O jaaaa ale slodziaczki,a pierwsze zdjecie to mnie rozczulilo,sliczne dzieciaczki :-) no a Radus ma czarniutkie wloski,moj tez takie mial ale jak byl troszke starszy a teraz to blondasek i po kim :-D
Krystek też miał ciemne włosy jak się urodził a teraz ma jasne i jestem ciekawa czy Radkowi zostanie taki kolor jaki teraz ma czy mu z jaśnieją.

reklama
Sliczne dzieci i foteczki:tak:
EDYTKA a gdzei Twoja fotka?hmmm?
Ostatnio widzialam ale niemoglam nic napisac przez kompa i dzisiaj chcialam i co...niema....

Ostatnia edycja:
Do góry