reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
jejku jakie śliczne dzieciaczki!!!
Bartuś super sobie już radzi! fajny śmieszek :)
Milenka Kasi jakie ma super włoski, śliczna dziewczynka!
jejku jak ja dawno nie widziałam Natanka i Zosi!! piękni są, ona delikatna dziewuszka, on przystojny kawaler :)))
a Hanka faktycznie w swoim żywiole :D najfajniejsza fotka na zjeżdżalni, jak z impetem na nią wpada - świetna :D
a Agapkowa fasolinka jaka super widoczna!! piękne zdjęcie maluszka :)))

a to mój działkowicz z koleżanką Zosią od Kejt (cały czas ją chciał przytulać :D)
DSC_0983.JPG

SAM_0593.JPG

Agapa - gratuluję i zazdroszczę:tak:
Monikasiu - jaki śliczny cherubinek! Ale współczuję Ci, gdy będziesz musiała małą ukarać, gdy coś przeskrobie. Spojrzy tymi oczętami i... co?!:-D
PS. A kot nie dostaje w kość? Bo nas podwórzowy i owszem. Jak Zosia widzi kota, to woła "kszsz" i... CAP za futro, ogon, ucho i co się tam jeszcze napatoczy.
Tygryniu a Sebastian to cały Tomek i kropka!

reklama
Agapa - gratuluję i zazdroszczę:tak:
Monikasiu - jaki śliczny cherubinek! Ale współczuję Ci, gdy będziesz musiała małą ukarać, gdy coś przeskrobie. Spojrzy tymi oczętami i... co?!:-D
PS. A kot nie dostaje w kość? Bo nas podwórzowy i owszem. Jak Zosia widzi kota, to woła "kszsz" i... CAP za futro, ogon, ucho i co się tam jeszcze napatoczy.
Tygryniu a Sebastian to cały Tomek i kropka!
Kochana to w czym problem:-D
tygrynko ale masz łądnego syna ...:-D:tak:

Do góry