reklama
monikasia
Fanka BB :)
Martyna super Tuptus
Martyna18
Aktywna w BB
Słyszałam , że dziewczynki później chodzić zaczynają ale za to szybciej będą ładnie mówić... Dla mojego synka niestety do tego się nie spieszy jedyne co powie to TATA Czasami wyjdzie mu mama ale to mało kiedy się zdarza
Martyna coś w tym jest, Seba zaczął łazikować przy meblach jak miał 7, a sam jak miał 9 miesięcy, ale za to bardzo długo nic nie gadał, dopiero jak miał jakieś 10 miesięcy gadał "dziadzia" jak byliśmy u moich rodziców, potem "baba" jak wróciliśmy do domu, a teraz czasem "tata", nadal "baba", a "mama" ledwo ze trzy razy mnie zawołał, więc czekamy nadal
a Fabianek super tupta!
to ja pokażę co Seba wyprawiał dzień przed Sylwestrem, a raczej w nocy bo było ok 24 a on nadal nie spał
YouTube - IMAG0075.AVI
a Fabianek super tupta!
to ja pokażę co Seba wyprawiał dzień przed Sylwestrem, a raczej w nocy bo było ok 24 a on nadal nie spał
YouTube - IMAG0075.AVI
monikasia
Tygryniu swietnie juz biega Twoj Sebus. Buzkaj go od ciotki:*
Martyna18
Aktywna w BB
Dzięki Tygrynko ;-) No mój synuś też zaczął jak miał 9 miesiecy ;-)))Filmik był kręcony 2 stycznia ... ;p Teraz biega tak jak twój synuś ;P no tak musimy troszkę poczekać za nim zaczną coś mówić )))
monikasia
monikasia
Fajnie usnal Moja jak narazie to tylko w krzeselku usnela a tak, to raczej wczesniej trafia do lozka.
reklama
Martyna18
Aktywna w BB