reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Album Fotograficzny

reklama
Słyszałam , że dziewczynki później chodzić zaczynają ale za to szybciej będą ładnie mówić... Dla mojego synka niestety do tego się nie spieszy jedyne co powie to TATA :) Czasami wyjdzie mu mama ale to mało kiedy się zdarza :)

Martyna coś w tym jest, Seba zaczął łazikować przy meblach jak miał 7, a sam jak miał 9 miesięcy, ale za to bardzo długo nic nie gadał, dopiero jak miał jakieś 10 miesięcy gadał "dziadzia" jak byliśmy u moich rodziców, potem "baba" jak wróciliśmy do domu, a teraz czasem "tata", nadal "baba", a "mama" ledwo ze trzy razy mnie zawołał, więc czekamy nadal :D

a Fabianek super tupta!

to ja pokażę co Seba wyprawiał dzień przed Sylwestrem, a raczej w nocy bo było ok 24 a on nadal nie spał :)
YouTube - IMAG0075.AVI

Dzięki Tygrynko ;-) No mój synuś też zaczął jak miał 9 miesiecy ;-)))Filmik był kręcony 2 stycznia ... ;p Teraz biega tak jak twój synuś ;P no tak musimy troszkę poczekać za nim zaczną coś mówić ;))))

aaaaaaaaale śliczna kicia :) a Córa cudna!

a to mój Lul, padł wczoraj na kanapie

DSC06782.jpg

reklama
DSC08646.jpg

Elizz.... Twój synuś musiałbyć bardzo zmęczony :)
Moniko Emisia ma CUDNE oczy , po raz kolejny to piszę bo nie można oderwać wzroku od twojej córci ! :)

Do góry