reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

5.jpg

Kuba ze swoją bandą ;)

reklama
ten wątek jest po prostu świetny! te wszystkie fajne lutowe dzieciaczki, a i starsze też :)
wszystkie dziewczyneczki są takie slodkie! następną chcę córeczkę :D
Rosi u nas też jest łysolek, nie martw się :)
filmik z tańczącym Fabiankiem boski :D a Kuba jakie ma świetne psiaki!

teraz my się przypominamy ;)
jeszcze świątecznie:
Zobacz załącznik 318019Zobacz załącznik 318021

mały pomocnik babci w gotowaniu:
Zobacz załącznik 318018

Sebastianek bawiący się z lutówkowymi koleżankami :)Zobacz załącznik 318020

mój ukochany łobuziaczek:
Zobacz załącznik 318016Zobacz załącznik 318017

Elizz fajny ten twoj Kubus imiennik mojego sredniaczka
spoko.gif

Agapa ale sliczne dziewczyny i jakie podobne do siebie
ok.gif

Martyna ale Fabianek to zalotnik,dziewczyny beda szalaly
zakochany.gif

Tygri ale Sebus wydoroslal i jak pieknie wyglada
spoko.gif

ten wątek jest po prostu świetny! te wszystkie fajne lutowe dzieciaczki, a i starsze też :)
wszystkie dziewczyneczki są takie slodkie! następną chcę córeczkę :D
Rosi u nas też jest łysolek, nie martw się :)
filmik z tańczącym Fabiankiem boski :D a Kuba jakie ma świetne psiaki!

teraz my się przypominamy ;)
jeszcze świątecznie:
Zobacz załącznik 318019Zobacz załącznik 318021

mały pomocnik babci w gotowaniu:
Zobacz załącznik 318018

Sebastianek bawiący się z lutówkowymi koleżankami :)Zobacz załącznik 318020

mój ukochany łobuziaczek:
Zobacz załącznik 318016Zobacz załącznik 318017

Ja piórkuję, ale dżentelmen z tą muchą :-D:-D:-D

Elizz Super psiaczki , Śliczny synuś i jaki odważny. Mój bąbelek jak idziemy do moich rodziców a oni mają pieska to udaje odważniaka wyciąga rączkę i nawet wołając to cmoka do pieska a potem jak juz piesek przyjdzie to zabiera rączkę i zamyka oczka ;-) Śmiesznie to wygląda ..... no ale jak nauczył się tak cmokać do pieska to już nawet woła naszego żółwia w ten sposób ;-)
Agapa pozazdrościć trzech wspaniałych córeczek. Ja już marzę sobie , że następną chcę mieć dziewczynkę oczywiście to tylko moje marzenie ... no ale jak będzie chłopiec to nie będę narzekała aby było zdrowe :)
Tygrynka
- bombowy ten kubraczek z muchą ;))) I Śliczny Elegancik z Sebastianka :*

A to dwa zdj. mego Misiaa :D Ślimaczek mały ;)

SDC12290.jpgSDC12277.jpg

cudnie wam rosną wasze skarby :)
Ja czasem jeszcze zaglądam na forum ....brak czasu niestety na częstsze wizyty.
Pozdrawiam was dziewczyny!!! (Jeśli ktoś mnie jeszcze pamięta hihi)

reklama
Do góry