reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
olenka12345
Fanka BB :)
Fajny dresik..zna się facet na rzeczy hehe;-)
no dobraaaaa nooo pochwalę się moim synalkiem
www.naszsynek32tydz.patrz.pl
15 min filmu ale najladniej widać na początku buziulkę (podobno ma moje ustka i nosek tylko nosek jest jeszcze grubaśny) przed twarzą ma kolanka (bo taki skulony siedzi) a na czółku łapkę trzyma, paluszki widać, naszym zdnaiem wygląda jak naburmuszony
minuta 0.44 i 1.45 mlaska
minuta 1.20 ziewa
w 2 minucie niektórzy widzą uśmiech....
potem mu się znudziło podglądanie i zaczął kopać i się zasłaniać
minuta 6 macha łapką
minuta 7.20 lekarz pokazuje stópki ma założone jedna na drugą ale sobie machał
minuta 8 wielkie jajca
potem znowu się zaczął ruszać i w minucie 9.45 smyrał sobie paluszkami stópki
po 11 minucie zasłaniał łapkami twarz i sie ruszał a 11.35 ma łapkę na łapce położoną
minuta 13:30 pokazany profil (podobno mój - zadarte ustka do góry i nosek kuleczka)
jest główką w dół, ale trochę jeszcze nie trafił i jest w bok oczka ma otwarte, serduszko prawidłowe nerki pęcherz moczowy też, wody płodowe łożysko i pępowina idealna
lekarzowi podobało się że tak ładnie widać (podobno w tym tyg to już często maluchy się nie pokazują albo cały czas ruszają) i że taką ładną masę ma i policzki już "gotowego" dzieciaczka i wszytskie odruchy prawidłowe (chwytania ssania mlaskania ziewania itp) że już praktycznie jest gotowy na start
www.naszsynek32tydz.patrz.pl
15 min filmu ale najladniej widać na początku buziulkę (podobno ma moje ustka i nosek tylko nosek jest jeszcze grubaśny) przed twarzą ma kolanka (bo taki skulony siedzi) a na czółku łapkę trzyma, paluszki widać, naszym zdnaiem wygląda jak naburmuszony
minuta 0.44 i 1.45 mlaska
minuta 1.20 ziewa
w 2 minucie niektórzy widzą uśmiech....
potem mu się znudziło podglądanie i zaczął kopać i się zasłaniać
minuta 6 macha łapką
minuta 7.20 lekarz pokazuje stópki ma założone jedna na drugą ale sobie machał
minuta 8 wielkie jajca
potem znowu się zaczął ruszać i w minucie 9.45 smyrał sobie paluszkami stópki
po 11 minucie zasłaniał łapkami twarz i sie ruszał a 11.35 ma łapkę na łapce położoną
minuta 13:30 pokazany profil (podobno mój - zadarte ustka do góry i nosek kuleczka)
jest główką w dół, ale trochę jeszcze nie trafił i jest w bok oczka ma otwarte, serduszko prawidłowe nerki pęcherz moczowy też, wody płodowe łożysko i pępowina idealna
lekarzowi podobało się że tak ładnie widać (podobno w tym tyg to już często maluchy się nie pokazują albo cały czas ruszają) i że taką ładną masę ma i policzki już "gotowego" dzieciaczka i wszytskie odruchy prawidłowe (chwytania ssania mlaskania ziewania itp) że już praktycznie jest gotowy na start
reklama
madzia8310
Fanka BB :)
Ale świetny chłopczyk
Super tak sobie podglądać co maleństwo w brzuszku wyprawia hihihi
Super tak sobie podglądać co maleństwo w brzuszku wyprawia hihihi