reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

a to mojego Chłopczyka lapka :) mimo ze go jeszcze nie ma tu kolo mnie to strasznie go pokochalam :zawstydzona/y:

Załączniki

• dotykam mamusie.jpg
    dotykam mamusie.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Cudne brzusie dziewczyny :) Czarodziejko piękne masz te bluzeczki zdradzisz gdzie i za ile kupiłaś?

:-)

Czarodziejko jaki Ty masz zgrabny brzusio :tak: a bluzeczki rewelacja :-D pochwal sie nam gdzie mozna takie dostac ;-)

Piękne brzuszki (Czarodziejka masz też kapitalne bluzki :-) )

Aninaka- Joasiu- przesliczne te Wasze dzidziolki!!!!!!

A co do bluzeczek. Podaje stronke:))))

www.e-and-m.pl

Aninaka, stópka wręcz cudowna. Sama chciałabym, żeby moje Maleństwo tak "pozowało" do zdjęć :-D

To zdjęcie, które "wycięłam z filmu. Trochę się namęczyłam, bo tak ładnie widać ją tylko przez ułamek sekundy. Mała chyba tańczyła i to z przytupem:-)
a to mojego Chłopczyka lapka :) mimo ze go jeszcze nie ma tu kolo mnie to strasznie go pokochalam :zawstydzona/y:

Piękna łapka:) Pewnie też patrzysz na to zdjęcie milion razy dziennie i się uśmiechasz?:-)

o jeja jaka śliczna stópka i łapunia! Cudne te Wasze szkrabulki :tak: Ja już się nie mogę doczekać mojego USG bo jeszcze nigdy tak wyraźnie nie widziałam mojej Oleńki :)

Oj tak patrze sie na nia codziennie :-D to zdjecie z filmu bo to bylo usg 3d :p a Mały jak to maly nie chcial sie caly pokazac na usg :( no ale .... moze miec swoje humorki :) a nast usg 9.11.2009 wiec niedlugo :D :-):-D

Joasia śliczna łapka.

A tak swoją drogą Dziewczyny, to jak często macie USG, bo czytam tutaj, że tak średnio to większość z Was ma przy każdej wizycie.
Ja ostatnie miałam w 22 tyg., a następne dopiero w 34 :-(
Jak chcę sobie pooglądać Maluszka, to muszę się wybrać prywatnie :-(

kalemeon1 ja też mam rzadko USG ostatnie było w 21 tygodniu, i to było to połówkowe z którego nie mam nawet zdjęcia, bo mała bardzo się kręciła, a kolejne mam dopiero coś koło 32 tygodnia:-( Wczoraj na wizycie posłuchałam chociaż serduszka mojej kruszynki:-) U mnie w mieście (Elbląg) USG 4d kosztuje 200zł i trwa godzinę:szok:

reklama
Ale wy macie wszystkie fajne ładne brzuszki. U mnie to prawie nic nie widać, taki malutki jest. Jak założę getry i długi sweter to trochę się wypina, ale w kurtce to nic nie widać:-( Tylko kurcze w żadne spodnie się nie mieszczę-gumki do włosów sobie kupiłam i na te gumki się będę zapinać:tak:
Gratuluję super-brzuszków!!!:-)

Do góry