reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
to moja mała córeczka. mam nadzieję, że zdjęcie się wkleiło...
śliczna Królewna!:-)ja widzę to jeszcze dam stópkę
Słodziusia łapka!!!!:-)a to mojego Chłopczyka lapka mimo ze go jeszcze nie ma tu kolo mnie to strasznie go pokochalam
Czarodziejka
Fanka BB :)
Cudne brzusie dziewczyny Czarodziejko piękne masz te bluzeczki zdradzisz gdzie i za ile kupiłaś?
:-)
Czarodziejko jaki Ty masz zgrabny brzusio a bluzeczki rewelacja pochwal sie nam gdzie mozna takie dostac ;-)
Piękne brzuszki (Czarodziejka masz też kapitalne bluzki :-) )
Aninaka- Joasiu- przesliczne te Wasze dzidziolki!!!!!!
A co do bluzeczek. Podaje stronke)))
www.e-and-m.pl
aninaka
Fanka BB :)
Aninaka, stópka wręcz cudowna. Sama chciałabym, żeby moje Maleństwo tak "pozowało" do zdjęć
To zdjęcie, które "wycięłam z filmu. Trochę się namęczyłam, bo tak ładnie widać ją tylko przez ułamek sekundy. Mała chyba tańczyła i to z przytupem:-)
a to mojego Chłopczyka lapka mimo ze go jeszcze nie ma tu kolo mnie to strasznie go pokochalam
Piękna łapka Pewnie też patrzysz na to zdjęcie milion razy dziennie i się uśmiechasz?:-)
Joasia śliczna łapka.
A tak swoją drogą Dziewczyny, to jak często macie USG, bo czytam tutaj, że tak średnio to większość z Was ma przy każdej wizycie.
Ja ostatnie miałam w 22 tyg., a następne dopiero w 34 :-(
Jak chcę sobie pooglądać Maluszka, to muszę się wybrać prywatnie :-(
A tak swoją drogą Dziewczyny, to jak często macie USG, bo czytam tutaj, że tak średnio to większość z Was ma przy każdej wizycie.
Ja ostatnie miałam w 22 tyg., a następne dopiero w 34 :-(
Jak chcę sobie pooglądać Maluszka, to muszę się wybrać prywatnie :-(
kalemeon1 ja też mam rzadko USG ostatnie było w 21 tygodniu, i to było to połówkowe z którego nie mam nawet zdjęcia, bo mała bardzo się kręciła, a kolejne mam dopiero coś koło 32 tygodnia:-( Wczoraj na wizycie posłuchałam chociaż serduszka mojej kruszynki:-) U mnie w mieście (Elbląg) USG 4d kosztuje 200zł i trwa godzinę
reklama
Ale wy macie wszystkie fajne ładne brzuszki. U mnie to prawie nic nie widać, taki malutki jest. Jak założę getry i długi sweter to trochę się wypina, ale w kurtce to nic nie widać:-( Tylko kurcze w żadne spodnie się nie mieszczę-gumki do włosów sobie kupiłam i na te gumki się będę zapinać
Gratuluję super-brzuszków!!!:-)
Gratuluję super-brzuszków!!!:-)