reklama
Ja byłam w piątek na pierwszej wizycie u ginka . USG zrobił , ale nie wydrukował . A ja byłam zbyt zaaferowana tym ze moja fasolka w ogóle tam jest i zapomniałam sie upomnieć o wydruk .Ale 29 lipca mam kolejne w 13 tyg wiec już napewno sie upomnę ;-).
LOSEK !!! Świetne zdjęcie , bardzo wyraźne . Na moim było widac tylko pęcherzyk i pulsującą(wg. pana doktora) kuleczkę :-(...
LOSEK !!! Świetne zdjęcie , bardzo wyraźne . Na moim było widac tylko pęcherzyk i pulsującą(wg. pana doktora) kuleczkę :-(...
Ostatnia edycja:
rossa
Fanka BB :)
śliczne te fasoleczki, ja na usg idę w środę i już nie mogę się doczekać
Ja dołączam dzisiejsze zdjęcie mojego słoneczka cudownego, które się dzisiaj ruszało, wzruszający widok, i jak ja mam sie teraz wziasc za nauke na srodowy egzamin jak sie skupic nie potrafie zdjecie nie jest najleszej jakosci ale nie mam skanera i musiala fotke szczelić, pozdrawiam
Załączniki
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Ja dołączam dzisiejsze zdjęcie mojego słoneczka cudownego, które się dzisiaj ruszało, wzruszający widok, i jak ja mam sie teraz wziasc za nauke na srodowy egzamin jak sie skupic nie potrafie zdjecie nie jest najleszej jakosci ale nie mam skanera i musiala fotke szczelić, pozdrawiam
Moni_ka cudowna fasolinka:-)
reklama