reklama
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Sam sex mamuśka emanuje z Ciebie!!!:-) No a Tatuś na bardzo szczęśliwego wygląda...dzieki dzieki chyba wiadomo gdzie moja dzidzia siusiorka ma czy trzeba oznaczac?????a jeszcze sobie jedna fotke z mezusiem strzelilam s co hahaha
haha no najszczesliwszy na swiecie...codziennie mnie na rece bierze i gada do brzuszka...a jak mu gin powiedzial ze chlopiec bedzie to stwierdzi...no przeciez wiadomo bylo od poczatku haah...wymodlil sobie...(strasznie religijny jest...za nas dwoje)
alexandriaa
Fanka BB :)
gibaga śliczny ciążowy brzuszek
Gibaga śliczny brzuszek, ciążowy jak nic
o kurczaki ja się swojemu już nawet nie pcham na ręce!! chociaż wyciskał 90kg na klatę, a mnie do 90 jeszcze brakuje 20 (ale spoko, mam na to 4 miesiące), ale wolę nie ryzykować załamania,...
o kurczaki ja się swojemu już nawet nie pcham na ręce!! chociaż wyciskał 90kg na klatę, a mnie do 90 jeszcze brakuje 20 (ale spoko, mam na to 4 miesiące), ale wolę nie ryzykować załamania,...
reklama
No no laski niezłe te pisiory jak malowane hihiih i coś czuję, że chłopaki wcale nie będą tymi pisiorami łamać kobiecych serc... raczej.. ehkm... no wiecie haha
Aga ależ Ty super wyglądasz, a mężuś widać wniebowzięty, masz dziewczyno szczęście
Aga ależ Ty super wyglądasz, a mężuś widać wniebowzięty, masz dziewczyno szczęście