reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

to jest błęne liczenie niestety. Mierzy się bardzo ciasno pod biustem, nastepnie odejmuje pięc cm i zaokragla w dół. np. mamy 76 odejmujemy 5, czyli 71 i kupujemy 70 cm pod biustrm. Potem bardz oluźno mierzymy w biuście (lub w miekkim staniku, jesli np mamy obwisłe piersi) i bierzemy ten wiekszy wymiar. Naspępnie sprawdzamy swój rozmiar w tabeli rozmiarowej :
http://spreadsheets.google.com/pub?key=pxpi6szJEGjb8-r-aEKk9Hw&gid=31

za lobby małobiuścistym i biuści stych

hmmm. Kady inaczej podaje- strony internetowe, tvn style, gazety wrrrrrr. Ale w sumie Pysia moze tak byc, bo te 75 sa jakies dziwne na mnie, za duze pod biustem. Czyli mam 70 F. Nigdy nie lubialam duzych piersi, a niestety musze z takimi zyc. Pysia mamy ten sma wyjsciowy rozmiar i koncowy ;)

reklama
hmmm. Kady inaczej podaje- strony internetowe, tvn style, gazety wrrrrrr. Ale w sumie Pysia moze tak byc, bo te 75 sa jakies dziwne na mnie, za duze pod biustem. Czyli mam 70 F. Nigdy nie lubialam duzych piersi, a niestety musze z takimi zyc. Pysia mamy ten sma wyjsciowy rozmiar i koncowy ;)

no to jest porządny cyc ;P

z tyłu stanik musi być prosty pod łopatkami, jak ucieka do góry to masz za luźny :)
Pomierz się dokładnie, bo ja nie uważam, że mam duże piersi mimo tak imponującej literki :). Więc może powinnac mieć większa literkę

to nie chodzi o straszenie, ale dobre podtrzymanie piersi, żeby na starość były dalej kształtne, zeby plecy Cię nie bolały. Dobrze dobrany stanik to same plusy (no i minusy w postaci ceny)

to nie chodzi o straszenie, ale dobre podtrzymanie piersi, żeby na starość były dalej kształtne, zeby plecy Cię nie bolały. Dobrze dobrany stanik to same plusy (no i minusy w postaci ceny)

no fakt ceny są dobre. Ale na tych tanich stanikach to się zawiodłam. Czasami nie zdążę go wyprać a on już jest cały rozciągnięty:angry: Mam staniki które kosztowały trochę, ale piorę je normalnie w pralce, nie rozciągają się nie deformują, fiszbiny wyłażą i naprawdę jakbym przeliczyła to wolę mieć mniej ale porządnych staników, niż z 15 tanich i badziewnych:tak:

wiem, wiem...ale ja po rpstu nie lubie duzych piersi, szczegolnie moich:crazy: co do tych cen to juz sie przekonalam i wiem ze babki ze sklepu z checia zamawiaja staniki w moim rozmiarze ale kase musze duza placic.

wiem, wiem...ale ja po rpstu nie lubie duzych piersi, szczegolnie moich:crazy: co do tych cen to juz sie przekonalam i wiem ze babki ze sklepu z checia zamawiaja staniki w moim rozmiarze ale kase musze duza placic.
no ale skoro już je takie masz i nie planujesz pomniejszania to warto mięc idealnie dobrany stanik. Bo może Ty i tak ich nie bedziesz lubić, ale reszta lasek będzie Ci zazdrościć, ze sa duże i kształtne:-). Zawsze kiedyś bedziesz mogła je operacyjnie pomniejszyć.

reklama
Ja zawsze nosiłam rozmiar 80C ale od początku ciąży bardzo mi skoczył przy czym piersi staly sie jędrniejsze i pełniejsze :D Nie mogę żadnego stanika kupić w normalnych cenach.Dostałam Jeden ktory na prawdę trzyma mi biust za 180 zł :/

Do góry