reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Aktywne Mamy z Radomia

Ok. :-)
Nieeee :no:, jest nas trochę ( udzielamy się na zamkniętym ) + nowo przybyłe mamy w ostatnim czasie na ogólnym wątku radomskim + te , które zalogowały się na " Aktywnych mamach".
Dziewczyny hop, hop... odezwijcie się, bo ja tu sama na placu boju pozostałam.:-:)sorry:

reklama
Odzywam się i ja choć niestety tym razem nie uda mi się z Wami spotkać :-( ale kibicuję, żeby spotkanko wypaliło i wszystko było super :tak:

A ja mam cichutką nadzieję, że drugie spotkanie uda się zorganizować we wrześniu lub w październiku jak będę w Pl :tak:

ja sie pisze
ja plus 3-latka
mam nadzieje ze nie wypadnie to w poniedzialek lub w czwartek bo wtedy w pracy jestem
lub nie urodze

no to w takim razie " Gąska Balbinka" była by tu najodpowiedniejsza - kawiarnia dla rodziców + opieka nad maluchami. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

tez tak mysle

doalczam i ja do listy obecnosci :1dorosla + 3letnia coreczka
dni i godziny mi odpowiadaja

nie bylam jeszcze w Fantazji i nie wiem, jak tam jest, ale juz nie kombinujmy i niech zostanie "Balbinka"

Ja się piszę z Antośkiem.
1 dorosła + 1 dziecko trochę więcej niż 1,5 roku .
I Balbinka i Stonoga nam pasuje:-)

reklama
Do góry