goralka a Zdradz no sekret czy Wy daleko mieszkacie od zakopanego?? mam nie odparta ochote kupic ze dwie takie baranie skorki do sypialni po ile takie rzeczy sa u was??? bo ja narazie w gory sie nie wybiore a bardzo zaluje...bo bym chciala sie zaopatrzyc z takie mieciutkie cudo
reklama
Cynamonka u nas po srodku polski tez sa ale wiem ze to nie to samo co tamte wyprawiane przez gorali bo te nasze to tego zapachu chyab juz nie maja zartuje ale wolalabym jak juz cos to kupowac tam niz u siebie moze z moim menem wybierzemy sie na wiosne w bieszcady po baranine bo u nas tego mieska dostac nie mozna a bardzo lubimi i moze przy oakzji tez uda sie skorki sprawic.... ale spytac sie nie zaszkodzi moze Goralka ma sasiada co handluje tam z nimi nigdy nie wiadomo...???hihihihi :
góralka
Fanka BB :)
Lucyann mieszkam w stolicy podhala, targi odbywają sie u nas dwa razy w tygodniu, ale nie polecam tych skór. Nabyłam kiedyś dwie takie cudne, wielkie, cena ok. 80 zł/szt (to było może ze 3 lata temu). Najpierw wietrzyły sie chyba ze dwa miesiace na balkonie, potem śmierdzialy w domu z pół roku, ostatecznie daliśmy za wygraną, po tym jak moje zwierze postanowiło zaznaczyć na nich odchodami swoją dominację. Powiem tak: jeśli macie zaprzyjaźnionego kuśnierza to z pewnością wyprawi wam uczciwie skórę, te nasze nie dość, że śmierdziały to jeszcze liniały niemiłosiernie, a włos był przepalony jak niegdyś u niektórych tlenionych blondyn. Jest podobno tylko jeden facet w polsce, który wyprawia skóry całkowicie naturalnie, ale nie mam na niego namiarów. Cudne skóry dla maluszka widziałam w ikea, taką to można do wózka, czy chusty śmiało włożyć, nie śmierdzi, jest mięciutka, ale mała, bo z jagnięcia chyba. No i cena kilkakrotnie wyższa.
Wiem widzialam nie lubie Ikei ale czasem maja naprawde fajne rzeczy zobaczymy a z tym smierdzielem to mnie przestarszylas bo wiem jak capi baran.....!! i nie bardzo widze swojej sypialni w stylu owczarni a nasz kocur napewno by probowal szybko przystosowac nowy sprzet do swoich wymagan 8)
Cynamonka
Fanka BB :)
Moj pies upodobal sobie taka jedna skore i ciagle sie na niej wyciera i tarza. Smieje sie, ze on sie chyba maskuje. Taki wilk w owczej skorze, ale fakt ta wlasnie skora wyjatkowo smierdzi. Ja juz nie protestuje, to jesgo skora i koniec. W koncu mam psa pasterskiego
reklama
Cynamonka ale sie bedzie dzilo wdomku jak bedzie dzidzia nie boisz sie ze bedzie zazdrosny?? i zje np. wam wszystkie kapcie albo co tam psy potrafia robis fajnego??? ja mam kota zazdrosnik i narazie walcze o jego dalszy byt w domu do tego doszlo!!! ale Ptys jak uslyszal ze jak kaze mi wybierac to wybiore kota zamiast niego to zbladl... zobaczymy czy podziala i na jak dlugo? a masz kogos do wychodzenia z pieskiem bo nie dlugo juz nie pobiegacie razem ???!!!!!hihihihi
Podziel się: