reklama
edyta27
O&M
misia_q Edytka mam nadzieję ,że wszystko się unormuje .....;-)
Eeeee, no jasne.
Maciek teraz, mając 2 lata, budzi się w nocy zaledwie 3 razy na picie, ciąganie za włosy, chodzenie po mamusi. Każda taka przerwa trwa z godzinę. A więc głowa do góry, na pewno się unormuje:-):-)
Eeeee, no jasne.
Maciek teraz, mając 2 lata, budzi się w nocy zaledwie 3 razy na picie, ciąganie za włosy, chodzenie po mamusi. Każda taka przerwa trwa z godzinę. A więc głowa do góry, na pewno się unormuje:-):-)
o matko :--( współczuję Ci Edytko... :-(
Kaczusia
Melciowa mama :)
Prosze nie straszcie
edyta27
O&M
o matko :--( współczuję Ci Edytko... :-(
Już sobie wyobrażam jak to bedzie po porodzie.
Maciek szaleństwa nocne, Ola też.
W dzień Ola da pospac, a Maciek nie....LOVELY:-)
ekstasia
MAMA '04,'06,'07
Rany Edyta co ty mówisz nie strasz dziewczyn, bo jeszcze gotowe oddać swoje dzieci zawczasu. Mój Szymon przestał się budzić w nocy jak miał około 1,5 roku, a Tomek to jakoś wcześniej bo około3-4 miesiące temu - czyli miał 11 miesięcy. Wszystko zależy od dziecka.
Moja koleżanka ma dziecko, które będąc niemowlakiem nie przesypiało prawie w ogóle w dzień a kładło się spać ok.1 w nocy. Za to wstawało około 11. Są zalety i wady - zależy co kto woli.
Moja koleżanka ma dziecko, które będąc niemowlakiem nie przesypiało prawie w ogóle w dzień a kładło się spać ok.1 w nocy. Za to wstawało około 11. Są zalety i wady - zależy co kto woli.
Kaczusia
:-) No wlasnie nie straszyc
Ciekawe co moja mala bedzie robila, co ja juz zaczynam byc troche zmeczona tym ciaglym karmieniem. Nic nie moge sobie zorganizowac bo ona ciagle domaga sie jedzenia. Na poczatku jadla sobie 10 minut, pozniej bylo 20 a teraz jak sie przyklei to potrafii tak ssac przez prawie godzine
Ciekawe co moja mala bedzie robila, co ja juz zaczynam byc troche zmeczona tym ciaglym karmieniem. Nic nie moge sobie zorganizowac bo ona ciagle domaga sie jedzenia. Na poczatku jadla sobie 10 minut, pozniej bylo 20 a teraz jak sie przyklei to potrafii tak ssac przez prawie godzine
Kaczusiu ale jak ssie to aktywnie czy po prostu wisi na cycku? Bo jak ona podsypia z brodawką w buźce to ją łaskocz po policzku i troszkę pobudź do ssania i nie pozwalaj odpoczywać ani zasypiać, bo będziesz miała zmacerowane brodawki. Jeśli będzie jadla aktywniej to może szybciej się naje i potem dłużej pośpi :-)
Już sobie wyobrażam jak to bedzie po porodzie.
Maciek szaleństwa nocne, Ola też.
W dzień Ola da pospac, a Maciek nie....LOVELY:-)
jejku, widze że mimo to jesteś niezrażona ;-);-)
reklama
Kaczusia
misia ona jest aktywna jak tylko przysypia to ja laskocze i od razu ssie na nowo, nawet slychac jak przelyka :-) maly zarlok cos mi sie zdaje, ze jak tak bedzie jadla to szybko nadrobi zaleglosci i bedzie wielka kobietka :-)
Podziel się: