reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Akcja -LAKTACJA !!!!!!!!!!!

reklama
O Matko, mam chyba jakiś kryzys :-( Julcia niby ciągnie cyca, ale jak juz nie leci to płacze, potem drugiego - i to samo :-( po takim karmieniu wypiła dziś 100 ml modyfikowanego... chyba się rozryczę... :-:)-:)-(

Rozumiem, ale nie myślałam, że takie rzeczy się dzieją... dotąd nie miałam kłopotów z ilością mleka... zębów raczej nie ma i nie widać, żeby miały iść (ja dostałam w 9 miesiącu)...

martwię się tylko, że jak zacznę dokarmiać to powoli wygaszę laktację, bo ona nie będzie chciała ssać...

Ja nie wiem czy przez ta maja chorobe czy z innego powodu Melcia je co 2 godziny z obu piersi i pozniej wyje ze daje jej sztuczne, podobnie jak majako :-( w nocy jest dokaldnie tak samo.
Juz druga taka noc a mi kiszki marsza graja i ciagle rozwolnienie meczy.

reklama
Kaczusia to normalne, że masz mniej mleczka, bo organizm musi się bronić przed gwałtowną utratą energii. Trzeba tylko pamiętać żeby dużo pić i uzupełniać elektrolity. Po powrocie do formy pewnie i laktacja się unormuje i nie odstawiaj małej bo z twoim mleczkiem dostaje przeciwciała.

Do góry