reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Akcja -LAKTACJA !!!!!!!!!!!

Co mnei niepokoi to to ze jak mala skonczy jesc to mnie bardzo bola piersi tak jak by mleko bylo z malutkich igielek, moj gin robi tylko wielkie oczy i mowi ze nigdy o czyms takim nie slyszal :no: a mnie kurde boli jak cholercia :wściekła/y:

U mnie jest tak samo. Ja cały czas mam wrażenie, że tak się dzieje, jak mała wysie wszystko do końca...

reklama
Rudson pisalas ze dostawiasz Dominiczka co 3 h...powiedz nie placze ci o jedzenie wczesniej niz te 3h? jesli tak to go przetrzymujesz?

ja zglupialam z moim dzieckiem! Dla testu dalam jej odzywke bebilon, dawkowanie jak na opakowaniu. Wciela juz ja ulozylam do snu a ona po 5min sie budzi szukajac cyca:szok:! wepchnelam smoka i tak lulalismy z mezem zeby odwrocic jej uwage az w koncu zasnela!
Mam hard times z tym brzdacem...nie odstapi mnie na krok, a raczej cyca! teraz przynajmniej wiem ze nie z glodu...i co tu robic:zawstydzona/y: lo matko...

I jakos po odzywce nie ulala a po moim pokarmie non stop sie jej ulewa...i z 5 razy po jedzeniu wiec wychodzi na to ze dla ssania jednak przesadza z jedzeniem i zastanawiam sie jak wprowadzic rezim taki jak u ciebie Rudson....
napisz jak to u was dziala///

manya sama nie wiem...maly poprostu sam zaczal kooperowac ze man...a ja przede wszystkim zaczelam dokladnie kontrolowac o ktorej go karmi i o ktorej powinien teraz zjesc...ale nie zawsze "jest wiosna" ...od wczoraj tez wisi na cycu co 2 h...drze sie jak opetany i nie mam sily z nim walczyc...i znow troszke ulewa

Kobitki czy to mozliwe ze pokarm mi z dnia na dzien sie ograniczyl :szok::szok::baffled:...piersi wiotkie...i mam wrazenie ze maly ciagnie jak tylko moze i ze nie dostaje ile chce...a zawsze bylo az tyle ze sie krztusil...co moze miec wplyw na taka sytuacje???

U mnie bylo o wiele mniej pokarmu jak zrobilam sobie dietke i malo jadlam, ale pewna nie jestem czy to bylo wlasnie tym spowodowane. Teraz mam ciagle problem w druga strone :-(

a ja zwariuje z moim dzieckiem!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry:
czy najedzona czy nie chce cyca i juz!i wyje i az sie zanosi ze zlosci, a jak dostaje to nie mozna jej oderwac i ulewa co chwila!ja nawet nie moge sie do sklepu ruszyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...ja zanim jej to minie to osiwieje albo do kanapy przyrosne...nie wiem juz co robic....

Manya kiedyś w końcu to się zmieni...........a karmienie jest takie mega przyjemne...........
Chciałam cos więcej napisac ale właśnie Milena wstała i jest głodna.....

1001074vq9.jpg

reklama
Do góry