reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
MONYSIA u mnie tez leci z dwóch piersi naraz... najgorsze jest to ze musze spac w staniku, bo jak spałam bez, to potrafiłam sie obudzic w koszuli oblanej od mleka od góry do dołu...
Kaczusia
Melciowa mama :)
Renifer u mnie to samo :-( spie w staniku choc tego niecierpie. Raz sprobowalam bez i mnie totalnie zalalo.
Malej nie ulewalo sie do pierwszego miesiaca, jak skonczyla miesiac to godzine po jedzeniu zawsze jej sie uleje. Czkawki tez ma bardzo czesto i trwaja tak z 10 minut, strasznie mi jej zal bo tak nia rzuca.
Malej nie ulewalo sie do pierwszego miesiaca, jak skonczyla miesiac to godzine po jedzeniu zawsze jej sie uleje. Czkawki tez ma bardzo czesto i trwaja tak z 10 minut, strasznie mi jej zal bo tak nia rzuca.
edyta27
O&M
Czkawi tez ma bardzo czesto i trwaja tak z 10 minut, strasznie mi jej zal bo tak nia rzuca.
A podajesz jej wtedy cycusia?
To chyba najlepsze lekarstwo na czkawkę.
Mija po 2 łykach.
Kaczusia
Tego nei wiedzialam , pediatra mi mowila ze mam mala trzymac w pionie i tyle :-(
Kaczusia
edytka dzieki jak tylko bedzie milaa czkawke (a bedzie miala na pewno ) to wyproboje.
Co ja bym bez Was zrobila
Co ja bym bez Was zrobila
kaczusiu ja zawsze jak mała ma czkawkę przystawiam ją do piersi. Z Mackiem też to działało. Naprawdę efekt jest natychmiastowy.
To prawda u mnie też to działa
reklama
Podziel się: