reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Akcja -LAKTACJA !!!!!!!!!!!

reklama
MONYSIA u mnie tez leci z dwóch piersi naraz... najgorsze jest to ze musze spac w staniku, bo jak spałam bez, to potrafiłam sie obudzic w koszuli oblanej od mleka od góry do dołu...

Reniferku ja też śpie w staniku a nie cierpie tego
Na noc zakładam taki sportowy
ale przecieka przez wszystko
i przez zwykły stanik z wkładkami
aaaa mam dość tego sączenia

Renifer u mnie to samo :-( spie w staniku choc tego niecierpie. Raz sprobowalam bez i mnie totalnie zalalo.

Malej nie ulewalo sie do pierwszego miesiaca, jak skonczyla miesiac to godzine po jedzeniu zawsze jej sie uleje. Czkawki tez ma bardzo czesto i trwaja tak z 10 minut, strasznie mi jej zal bo tak nia rzuca.

kaczusiu ja zawsze jak mała ma czkawkę przystawiam ją do piersi. Z Mackiem też to działało. Naprawdę efekt jest natychmiastowy.

reklama
Do góry