reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Kasiad inaczej będzie jak sie dzieciaki wybiegaja na dworze, to szybciej bedą padac wam:tak:
u nas juz dzis nocka spokojna, Hubek w ogóle nie kaszlal i spał spokojniutko jak noworodek z łapkami do góry:sorry2::-)
i sie wyspałam wreszcie dziś:-)

Emilka wczoraj miała trudności z zaśnięciem i zasneła po 21:30 dokładnie nie wiem ;-) spała do 7:30 całą noc ja się wyspałam jak nigdy :szok:

Hej dziewczyny, Do niedawna nie było problemów z zasypianiem u mojej Gabrysi. Kładłam ją do łóżeczka parę a,a,a...:happy: i malutka już spała i przesypiała całą noc. Jednak od pewnego czasu budzi się w środku nocy z płaczem, więc bierzemy ją do naszego łóżka i tam zasypia jak aniołek:blink:. Co może być przyczyną tego, że nie chce spać w łóżeczku, może któraś z Was miała podobną sytuację? Wspomnę tylko,że Gabi ma 11 miesięcy i nigdy wcześniej nie przyzwyczajałam jej do spania razem z nami w łóżku:confused:

Emilka wczoraj zasneła o 19:00 i spała do 6:00 :sorry2: nie ma to jak rano wstać ...
o 12:00 do 14:00 miała drzemkę ciekawe jak pójdzie spać na wieczór mam nadzieje że o 21:00 będzie już spać ;-):sorry2:

Oli dziś znów całą nockę przespała, choć zasnęła koło 20tej. Chyba w czasie choroby lepiej śpi niż jak jest zdrowa :sorry2: Mleka od wczoraj nie dostaje, bo przy gorączce nie daję, choć dziś na noc pewnie dostanie, bo już ma poniżej 38.
Obudziła się dziś raz na minutkę (w porze picia mleka), wypiła trochę herbatki, powiedziała: Kocham Cię, wiesz? i zasnęła :tak:

reklama
Obudziła się dziś raz na minutkę (w porze picia mleka), wypiła trochę herbatki, powiedziała: Kocham Cię, wiesz? i zasnęła :tak:
takie słowka u dzieci zawsze mnie rozczulają:sorry2:
mi maluchy zazwyczaj spia juz o 20 ale za to po 6 juz gotowi do zabawy czasami uda sie i po 7 wstana ale rzadko

Do góry