reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Kasiad inaczej będzie jak sie dzieciaki wybiegaja na dworze, to szybciej bedą padac wam
u nas juz dzis nocka spokojna, Hubek w ogóle nie kaszlal i spał spokojniutko jak noworodek z łapkami do góry
:-)
i sie wyspałam wreszcie dziś:-)

u nas juz dzis nocka spokojna, Hubek w ogóle nie kaszlal i spał spokojniutko jak noworodek z łapkami do góry

i sie wyspałam wreszcie dziś:-)
KiniaG
Zaangażowana w BB
U nas noce tez spokojne ;-) chociaz rano P. sciaga ja z poduszki podlozonej pod lozkiem, czesto tam spada ;-) i usypia na niej
Hej dziewczyny, Do niedawna nie było problemów z zasypianiem u mojej Gabrysi. Kładłam ją do łóżeczka parę a,a,a...
i malutka już spała i przesypiała całą noc. Jednak od pewnego czasu budzi się w środku nocy z płaczem, więc bierzemy ją do naszego łóżka i tam zasypia jak aniołek
. Co może być przyczyną tego, że nie chce spać w łóżeczku, może któraś z Was miała podobną sytuację? Wspomnę tylko,że Gabi ma 11 miesięcy i nigdy wcześniej nie przyzwyczajałam jej do spania razem z nami w łóżku

Oli dziś znów całą nockę przespała, choć zasnęła koło 20tej. Chyba w czasie choroby lepiej śpi niż jak jest zdrowa
Mleka od wczoraj nie dostaje, bo przy gorączce nie daję, choć dziś na noc pewnie dostanie, bo już ma poniżej 38.
Obudziła się dziś raz na minutkę (w porze picia mleka), wypiła trochę herbatki, powiedziała: Kocham Cię, wiesz? i zasnęła

Obudziła się dziś raz na minutkę (w porze picia mleka), wypiła trochę herbatki, powiedziała: Kocham Cię, wiesz? i zasnęła

reklama
takie słowka u dzieci zawsze mnie rozczulająObudziła się dziś raz na minutkę (w porze picia mleka), wypiła trochę herbatki, powiedziała: Kocham Cię, wiesz? i zasnęła![]()

mi maluchy zazwyczaj spia juz o 20 ale za to po 6 juz gotowi do zabawy czasami uda sie i po 7 wstana ale rzadko
Podziel się: