reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Oli wczoraj Tomkowi padła przed 20tą i jeszcze śpiTo już 14 godzin
Coprawda w nocy obudziła się2 razy i chciała koniecznie mleko, a zawsze budzi się na mleko tylko raz, ale odrazu po mleku zasypiała.
To pewnie z osłabienia przez choróbsko.
Zdrówka życzymy.
Oli dziś wstała o 8. To pewnie dlatego, że oduczamy się picia mleczka w czasie snu (zazwyczaj wypadało to o 6). Obudziła się Oli na mleczko, ale powiedziałam jej, że później i zasnęła na trochę. Potem znów koło 7 wołała, ale znów się udało odroczyć o godzinę, a o 8 to już się obudziła skutecznie. Mleko dostała dopiero w niekapku o 8, ale nie wypiła wszyskiego. Nie wiem czemu w butelce zjada go mniej niż w kubku
No ale postanowiłam, że tym razem do butelki nie wracam, najwyżej więcej małej jogurtów czy serków w dzień podam.

KiniaG
Zaangażowana w BB
My w koncu jestesmy na etapie usypiania najpozniej o 21 i bez zadnych krzykow czy wrzaskow
ale za to wstajemy o 6 

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Daje jej do lozkaIrtasia, ale dajesz przed snem już w łóżku czy zanim się położy![]()

reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mi narazie to nie przeszkadza bo pije z niekapka a nie tak jak kiedys z butli ktora nieraz tkwila w jej buzi po zasnieciu a czasem bywa ze tylko niekapka przytuli i usypiaA ja właśnie chciałabym nauczyć Oliwkę, żeby zasypiała bez takiego wspomagacza, ale nie wiem, czy mi się to uda![]()

Podziel się: