reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Kurcze pozno Wam te szkraby chodza spac......:confused:
Julka z regoly kladzona jest ok 20......jak nie moze zasnac to poprostu lezez z nia cicho az sie nagada i usnie:-D
Czasami jak gdzies jestesmy i idezie spac po 21 to widze jak sie biedna meczy....

Wczorajsza nocka byla super.....tylko jedna pobudka na mleczko kolo 5 i dalej spanko....:-p

reklama
Marta tez chodzi wczesnie spac-20-20.30 najczesciej juz spi.Ale za to wczesnie wstaje
:-p

Kasia-co do tej roznicy rytmow, to u nas tak samo.Paweł to typowy nocny marek,a ja lubie wstawac wczesnie rano, bo mi szkoda dnia.Bywa-na szczescie rzadko, ze o 5 nad ranem mijamy sie w łozku, ja wstaje bawic sie z Marta a on dopiero kładzie sie spac ;-)

Ostatnia edycja:
Antosio już śpi:szok:,a to dlatego,że w nocy trochę nie spał,wstał ok.10.00 rano nie spał w południe,i ciekawe kiedy teraz wstanie?:baffled:

Emilka wstała za to o 6:00 odwaliła 2 minutową histerię :baffled: i poszła dalej spać ze mną do 10:00 :tak: za to w dzień nie spała wiec o 21:00 ją idę usypiać :tak:

Lusia od paru tygodni zasypia pomiedzy 20 a 20.30 i budzi sie pomiedzy 8.00 a 9.00, w dzien spania niet. jestem happy

reklama
Do góry