reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
nie pisałam wam chyba że dziewczyny są razem w pokoju już
no więc śpią razem od soboty, póki co jest ok

wczoraj Pyś nie spała w dzień i o 21 sama poszła do łóżeczka ale jak nikt nie widział przeniosła się do Izy łóżka i tam zasnęła :-D musiałam ją przenieść bo Izek nie miał gdzie spać

spała do 7.40, w nocy coś tam jęczała, trochę przez sen, trochę chciała jeść ale dotrwała do rana jakoś ;-)

A u nas wczoraj była wojna. Myślałam, ze nam policję zawołają. Maja po chorobie nauczyła sie, że zasypia jak ją głaszcze po główce. Wczoraj się zbuntowałam i sie DARŁA!!!!! do 23,30.:crazy:

Hubek zawsze zasypia jak go głaszczę po główce:tak: no chyba, że sie zbuntuje to wtedy mnie odpycha i chce by tylko mu coś zaspiewać:sorry2:nie moge go zostawić samego, bo wtedy sie denrwuje i zaczyna drapać...:baffled: widocznie taki leluś z niego

a jednak ta nocka cała przespana bez pobudki to tylko jednorazowy prezent był:dry: ostatnie dwie znowu z nocnym jedzeniem o 5:-(

Hubek zawsze zasypia jak go głaszczę po główce:tak: no chyba, że sie zbuntuje to wtedy mnie odpycha i chce by tylko mu coś zaspiewać:sorry2:nie moge go zostawić samego, bo wtedy sie denrwuje i zaczyna drapać...:baffled: widocznie taki leluś z niego

(

Mój "leluś':-D tez zasypia przy kołysance,jakoś mi to nie przeszkadza.Czasem go głaszcze po pleckach,po rączce,czasem nie...Przyzwyczaiłam sie juz ,że to taki moment tez mojego wyciszenia,te 10 -15 minut tylko ja i Kubus.

Ja śpiewam,potem nucę i klepę po dupce:-D
dopiero zasnął,ale się napłakał przy tym,bo co się z nim położyłam, to wariował,chciał mnie "bić i "kopać"więc schodziłam,a na koniec przyciął sobie łapkę w drzwiach i płakał aż w końcu usnął:-(

Mnie też nie przeszkadza samo głaskanie. Przeszkadza mi to, ze to się przeciąga u niej w nieskończonosć. Kiedyś wystaczyło, ze położyłąm jej rękę na główke, i już się wyciszała. A teraz ona skacze w każdą stronę, a ja mam ganiać za nią z ręką i ją głaskać. Więc postanowiłam to skończyć.

A u nas wczoraj była wojna. Myślałam, ze nam policję zawołają. Maja po chorobie nauczyła sie, że zasypia jak ją głaszcze po główce. Wczoraj się zbuntowałam i sie DARŁA!!!!! do 23,30.:crazy:

To u nas tak bylo kilka dni temu. Milena darla sie w nieboglosy i tez bylam pewna ze policja przyjedzie. Z reszta ostatnie noce sa do dupy. I Milka jest chora i ja.

reklama
LUSIA WCZORAJ poszla spac pozniej bo o 22.00, dzis musialysmy wstac o 8.00 i mi padla o 18.00, jestem ciekawa czy to tylko drzemka (mam nadzieje ze nie:szok:) czy ze pospi do rana:confused::confused::confused:oby.....:sorry2:

Do góry