reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
ja zwykle chodze spać o 23, chociaż chciałabym o 22, ale nigdy mi nie wychodzi:-( wstaję o 6.30 bo do pracy na 7.30

A Hubek to jest urwis;-) w tygodniu to spi tak srednio do 8, czasem nawet do 8.30 czy 9, a jak weekend i bysmy chcieli sobie pospac to on zawsze wczesniej wstaje:eek: czuje skubaniec ze mama i tata w domu i chce wykorzystac i wgramolic sie do nas:-D no ale co tam, niech mu bedzie;-):-D

Ja chodze spac ok 22:-p niekiedy nawet wczesniej....maz sie smieje ze z kurami:-D

A co do wczorajszej nocki to znowu Jula caly czas sie darla:sorry2: tylko ze terz nie czekalam do rana i stwierdzilam ze cos jej jest najwyrazniej i dalam czopa w dupcie i spala smacznie do rana az ja obudzilam:dry:
To chyba jej te trojki daja tak popalic, niech juz wyjda te wszystkie paskudy i bedzie spokoj:wściekła/y:

O widzisz Nuska,to jednak ja cos bolało:blink:.
Hubcio wy:blink:zuwa,ze moze sie poprzytulac do obojga rodzicow.Konrad tez lubi z nami spac:tak:.A rano po przebudzeniu zawsze lezy u nas na łożku i pije mleczko:tak:

Emilka zasneła o około 22:00 i spała prawie do 8:00 :tak: tylko u siebie :szok:

myslałam że znowu będzie płacz i wołanie że chce do nas (między nas) tym bardziej że przestawiłam jej łóżeczko i myślałam że będzie mieć to duże znaczenie ale chyba nie miało ;-)

Super sie dzisiaj wyspalam.....ANI JEDNEJ POBUDKI W NOCY:-D:szok:
Nie wiem co to moje dziecie odwala....raz budzi sie co chwilke a pozniej wcale,,.....i wez tu zadarz za tym szkrabem:-)

Ja poza tym, że się wysypiam, bo Victor raczej już ładnie śpi w nocy (czasem się z raz przebudzi, żeby się odrobinkę napić, jak go kaszka na kolacje zapcha:-p), ale rano tak mi się nie chce zwlec z łóżka. Pewnie gdyby nie Victor to spałabym do 10:sorry2:;-) No i muszę swojego M pochwalić, bo teraz to on do Młodego wstaje w nocy i kładzie go spać. Nawet lepiej mu idzie niż mi:-p:tak: Zresztą ja jak tylko w nocy wstałam to nie wiedziałam czy najpierw mam iść do Vicka czy do toalety siusiu:dry::-p:-)

reklama
Do góry