reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Ewamat, to ja pocichutku pogratuluję, żeby nie zapeszyć :sorry2:

A ja zaraz spadam do łóżka, bo Oli dziś zasnęła parę minut po 20, aż się boję co będzie w nocy :szok:

No i tak jak się obawiałam, Oli obudziła się w nocy ok 1wszej i nie spała z dobre pół godziny, kręciła się, wstawała, ciągnęła cyca, aż w końcu zaczęła się domagać butli mleka i dopiero jak jej dałam 180 ml to zasnęła. Spała do 9.45.
Chyba była poprostu głodna, bo wieczorej zjadła na kolację tylko maleńką porcję warzyw z wody, może ze 150 g.

Emilka spała od 22:00 do 9:30 i ją tata obudził muzyką i ja spałam dość długo a nie lubie tak wstawać bo jeszcze w piżamie jestem a o 11:00 mam autobus do pracy :rofl2:

A moje dziecko jeszcze śpi. Usnęła sama w pokoiku. Ale potem popłakiwała i wierciła sie całą noc. Ja teraz piję w pracy Red Bulla, a ona jeszcze odsypia. Ciekawe co będzie wieczorem. Chyba przyczyna jest ta trójeczka, która jeszcze się nie przecięła.

Oli dziś nie spała w ciągu dnia i wieczorem też miała kłopoty z zaśnięciem. Najpierw musiał leżeć z nami Tomek, ale i tak nie mogła zasnąć. Przy drugim podejściu Oli zażyczyła sobie Pauliny zamiast tatusia i koło 23 wreszcie padła :dry:

reklama
U nas nocka z dwoma pobudkami:sorry2:
i dwa razy chciala mleko....raz ok 1 pozniej jescze 5 .........staralam sie tego o 5 nie slyszec ale tak wyla i krzyczala mama meko........ze sie zlitowalam i poszlam zrobic:laugh2:
kurcze nie wim co jest, ona zamiast coraz mniej to coraz wiecej tego mleka pije, najgorzej ze w nocy:baffled:

Do góry