reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Upsssssssss Byc moze po paru dniach jej minieNo i to by było na tyle, jeśli chodzi o spanie Oliwki
potraktowała to jak drzemkę popołudniową
otworzyła oczy, zaczęła wołać tatę, potem jeść (nie zjadła kolacji, bo padła) i koniec spania
mysia23
mama dwójeczki
Filip ostatnio w południe nie chce zasypiać, wkładam go do łóżeczka i z płaczem w końcu zaśnie, najczęściej koło 12-13...śpi ok 2 godziny...
a później wieczorem do 22-23 wojuje...
dziś poszedł spać z płaczem o 22...
chyba przestane go kłaść w południe
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jak Jenni nie zasnie mi gora do 13 to jej juz nieklade bo potrafi spac po 3-4 godziny i pozniej mi wojuje do 23 i idzie spac z placzemFilip ostatnio w południe nie chce zasypiać, wkładam go do łóżeczka i z płaczem w końcu zaśnie, najczęściej koło 12-13...śpi ok 2 godziny...
a Weronika znowu sama domaga sie zeby ja polożyc spac dluzej niz do 20 to nie wytrzyma
spi jeszcze w ciagu dnia tak ok 10 z 2 godzinki a potem ok 19 30 juz na noc
a dzisiaj dopiero jej dzemka wypadła o 15 do 17 bo rano byliśmy na dłuższych zakupach i bez problemu przed 20 sama kazała zaprowadzic sie do łóżeczka
tylko ze ona lubi wczesnie wstawacale cos za cos;-)
a dzisiaj dopiero jej dzemka wypadła o 15 do 17 bo rano byliśmy na dłuższych zakupach i bez problemu przed 20 sama kazała zaprowadzic sie do łóżeczka
mysia23
mama dwójeczki
Filip też wcześnie jak dla mnie wstaje..bo najczęściej o 7-7:30
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dokładnie u nas podobnie.Nie kłade Kuby po 15.00 juz,bo wtedy budzi sie w nocy.Jak Jenni nie zasnie mi gora do 13 to jej juz nieklade bo potrafi spac po 3-4 godziny i pozniej mi wojuje do 23 i idzie spac z placzem
Kubulek strasznie do Weroniki podobny w tym spaniu i zawsze padnie wieczorkiem.a Weronika znowu sama domaga sie zeby ja polożyc spac dluzej niz do 20 to nie wytrzyma
Święta prawda,dla mnie super.Madzia, fakt, coś za coś. Ale co masz spokój po 20 to masz
to faktMadzia, fakt, coś za coś. Ale co masz spokój po 20 to masz
reklama
Podziel się: